witam, otóż dzisiaj wszedłem w posiadanie nowej buteki Carlsberga jest to związane ze zmianą wizerunku tego piwka butelka nie ma etykiety tylko ma wygrawerowany napis Carlsberg w 4 miejscach (grawer podobny do Heńka 0,65). Kapsel jest odkręcany a samo piwko jest odrobinę bardziej gorzkie niż obecny Carlsber. Piwko to będzie dostępne w sklepach na początku kwietnia ale jeśli komuś zależy na nowej butelce, mogę wymienić
carlsberg nowa butelka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miaumiaudla mnie odjazd - zwlaszcza ze lubie to piwo
a butelka extra tloczona - gdybym miala miejsce to chyba bylaby poczatkiem kolekcji
To nie moj smak?
A co do poczatku to czas zaczac kolekcjonerstwo!
Comment
-
-
-
szukalam dzisiaj tego napoju w nowej butli ale bez powodzenia - jutro rusze na kolejne lowy
tak mysle ze ta butla jest dobra to chlodzenia w kuble z zimna woda w czasie wakacyjnych wojazy lub grillowania przy piwku - nie trzeba potem lowic odklejonych etykiet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DziubakWłaśnie spróbowałem, smak podobny ale butelka super!!! Kapsel też fajny tylko Twist-off i pijesz.
I ty tak na poważnie? Czym się tutaj zachwycać ?Last edited by abernacka; 2007-03-22, 21:21.
Comment
-
-
Nikt tu nikogo nie krytykuje. Po prostu chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył co w tym piwe jest wspaniałego. Ot co!
Comment
-
Comment