Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
karty do gry
Collapse
X
-
Są też karty Rybnickiego Fulla. Talia do skata, choć tylko teoretycznie bo raczej tradycyjna. Miałem trzy, ale wszystkie gdzieś porozdawałem... Ale nic straconego - na allegro czasami się pojawiają.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiSą też karty Rybnickiego Fulla. Talia do skata, choć tylko teoretycznie bo raczej tradycyjna. Miałem trzy, ale wszystkie gdzieś porozdawałem... Ale nic straconego - na allegro czasami się pojawiają.
Comment
-
-
witam ,pozdrawiam ,mam pare ladnych tali ,i plastiki,i kartony i od dziadzi,troche sie ich nazbieralo -.nigdy nie spotkalem sie z kims kto wie ile jest kart .ale moze kiedys pozdrawiam .wymienie je ,nie sprzedam tylko wymienie,siema pozdrqw swoja kobiete
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adnominwitam ,pozdrawiam ,mam pare ladnych tali ,i plastiki,i kartony i od dziadzi,troche sie ich nazbieralo -.nigdy nie spotkalem sie z kims kto wie ile jest kart .ale moze kiedys pozdrawiam .wymienie je ,nie sprzedam tylko wymienie,siema pozdrqw swoja kobiete
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920szukam kart lżajsk z butelką na wymianę mam karty z leżajska z rzewami po środku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanxJeśli poszukujesz tego http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=32989 to chętnie się wymienię na te z "rzewami" , bo również zbieram karty piwne
także na PW CI zostawie wiadomość
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920(...) pilsnera w pudełku zamykanym na magnes...
Przecież zbieracie tylko polskie karty?
Comment
-
-
otóż weszliśmy własnie w posiadanie 2 talii kart tyskiego ( z bąbelkami-żółte i czerwone) no a dzieki koledze molpiwny otrzymamy karty Kasztelan no i karty łomża też niedługo dojdą dzieki koledze bayron34
jakoś od abernacka Specjal jeszcze nie dotarł no ale nasza poczta jest jaka jest :/
ciagle szukamy kart broka, kujawiaka, pilsnera (w pudełku na magnes), perły, warki oraz coolera
Comment
-
Comment