no i doszły nam karty muzeum żywieckiego już 39 talii
karty do gry
Collapse
X
-
już mamy nową talię kart Żubra
może ktoś ma jakieś talie, których my nie mamy?? chętnie się wymienimy, albo kupimy
ruszyła juz strona z kartami : www.karty-piwne.piwko.pl
Comment
-
-
Nic tylko pogratulować tak sporej kolekcji. Karty zainteresowały również i Mnie, dlatego postanowiłem zacząć zbierać, pierwszą talię już mam , talię kart piłkarskich z ostatniej promocji Warki, do 2 piw dawali talię kart, karty fajne i piwa się pozbyłem bo sprzedałem bratu (Ja sam Warki i innych tego typu piw nie pijam), 2 inne talie kart (Karty Żubra i Łomża) właśnie zakupiłem na allegro czyli bedę miał już trzy talie. Cóż mam nadzieję że niedługo uda Mi się uzbierać kolekcję podobną ilościową jak marian1920
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paolus111 Wyświetlenie odpowiedziNic tylko pogratulować tak sporej kolekcji. Karty zainteresowały również i Mnie, dlatego postanowiłem zacząć zbierać, pierwszą talię już mam , talię kart piłkarskich z ostatniej promocji Warki, do 2 piw dawali talię kart, karty fajne i piwa się pozbyłem bo sprzedałem bratu (Ja sam Warki i innych tego typu piw nie pijam), 2 inne talie kart (Karty Żubra i Łomża) właśnie zakupiłem na allegro czyli bedę miał już trzy talie. Cóż mam nadzieję że niedługo uda Mi się uzbierać kolekcję podobną ilościową jak marian1920
Comment
-
-
Posiadam najnowszą(chyba) talię żubra, mogę wymienić na jakieś polskie podstawki.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziotoż oficjalnie kolekcja liczy 87 talii. Heńki i Carlsbergi też zaliczam do polskich.
jaka jest ta nowa talia? wrzuć fotkę do galerii albo podaj linka, id.
Wklejenie linku ma charakter czystko obrazujący o jaką talię mi chodzi, w żadnym wypadku nie jest to autoreklama.
Jeśli chcesz to podeślij mi list z kopertą zwrotną i po prostu Ci je dam, mi one są niepotrzebnewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek786 Wyświetlenie odpowiedziPosiadam trzy talie kart na wymianę-Żubra(z tego co wiem to są dwa rodzaje kart),Tyskie(rummy) oraz Warkę (to chmiel decyduje).Interesują mnie karty do gry,ręczniki barmańskie oraz podstawki
Comment
-
Comment