karty do gry

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

no i doszły nam karty muzeum żywieckiego już 39 talii

Comment

• marian1920
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 1333

już 40 talii mamy, dzisiaj przyszła talia Carlsberga

Comment

• marian1920
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 1333

niedługo ruszy strona z kartami

Comment

• marian1920
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.10
          • 1333

karty Broka dzisiaj otrzymałem obecnie mamy 39 talii sorki ale pomyliłem się wcześniej w liczeniu :P:P

Comment

• marian1920
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 1333

już mamy nową talię kart Żubra

może ktoś ma jakieś talie, których my nie mamy?? chętnie się wymienimy, albo kupimy

ruszyła juz strona z kartami : www.karty-piwne.piwko.pl

Comment

• marian1920
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.10
              • 1333

dzisiaj otrzymaliśmy karty Kujawiak

Comment

• marian1920
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 1333

mamy już karty wojak obecnie...43 talie

Comment

• marian1920
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.10
                  • 1333

dawno nie pisałem w tym temacie, ale obecnie mamy już 80 talii polskich kart

Comment

• paolus111
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2010.06
                    • 47

Nic tylko pogratulować tak sporej kolekcji. Karty zainteresowały również i Mnie, dlatego postanowiłem zacząć zbierać, pierwszą talię już mam , talię kart piłkarskich z ostatniej promocji Warki, do 2 piw dawali talię kart, karty fajne i piwa się pozbyłem bo sprzedałem bratu (Ja sam Warki i innych tego typu piw nie pijam), 2 inne talie kart (Karty Żubra i Łomża) właśnie zakupiłem na allegro czyli bedę miał już trzy talie. Cóż mam nadzieję że niedługo uda Mi się uzbierać kolekcję podobną ilościową jak marian1920

Comment

• marian1920
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.10
                      • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paolus111 Wyświetlenie odpowiedzi
                      Nic tylko pogratulować tak sporej kolekcji. Karty zainteresowały również i Mnie, dlatego postanowiłem zacząć zbierać, pierwszą talię już mam , talię kart piłkarskich z ostatniej promocji Warki, do 2 piw dawali talię kart, karty fajne i piwa się pozbyłem bo sprzedałem bratu (Ja sam Warki i innych tego typu piw nie pijam), 2 inne talie kart (Karty Żubra i Łomża) właśnie zakupiłem na allegro czyli bedę miał już trzy talie. Cóż mam nadzieję że niedługo uda Mi się uzbierać kolekcję podobną ilościową jak marian1920
                      będę miał aparat to wrzucę fotkę kolekcji

Comment

• wasyll
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2008.09
                        • 1823

Posiadam najnowszą(chyba) talię żubra, mogę wymienić na jakieś polskie podstawki.
                        www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• marian1920
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.10
                          • 1333

otoż oficjalnie kolekcja liczy 87 talii. Heńki i Carlsbergi też zaliczam do polskich.

jaka jest ta nowa talia? wrzuć fotkę do galerii albo podaj linka, id.

Comment

• jedrek786
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2008.11
                            • 69

Posiadam trzy talie kart na wymianę-Żubra(z tego co wiem to są dwa rodzaje kart),Tyskie(rummy) oraz Warkę (to chmiel decyduje).Interesują mnie karty do gry,ręczniki barmańskie oraz podstawki

Comment

• wasyll
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2008.09
                              • 1823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzi
                              otoż oficjalnie kolekcja liczy 87 talii. Heńki i Carlsbergi też zaliczam do polskich.

jaka jest ta nowa talia? wrzuć fotkę do galerii albo podaj linka, id.
                              Witam! Talia, o której mówiłem: http://allegro.pl/karty-zubr-edycja-...670279238.html

Wklejenie linku ma charakter czystko obrazujący o jaką talię mi chodzi, w żadnym wypadku nie jest to autoreklama.

Jeśli chcesz to podeślij mi list z kopertą zwrotną i po prostu Ci je dam, mi one są niepotrzebne
                              www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• paolus111
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2010.06
                                • 47

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek786 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Posiadam trzy talie kart na wymianę-Żubra(z tego co wiem to są dwa rodzaje kart),Tyskie(rummy) oraz Warkę (to chmiel decyduje).Interesują mnie karty do gry,ręczniki barmańskie oraz podstawki
                                Te karty Tyskie (rummy) to jakie to są? Możesz wkleić jakąś fotkę?

Comment

Przetwarzanie...
                                X