Tak się złożył iż znów mam zbiory po 1000 etykiet z czego mocno zmienił mi się repertuar i połowa to nowe wzory. O ile byliby zainteresowani to te zestawiki mam w cenie 40zł ,w grę wchodzi także wymiana , która ucieszyłaby mnie zdecydowanie bardziej.
Etykiety Polskie sprzedam/zamienię.
Collapse
X
-
Obecnie mam bardzo fajne zestawy po 900 etykiet za 35zł! Wśród nich bardzo, ale to bardzo dużo nowości . W wakacje udało mi się załatwić około 300nowych wzorów do masówki min. etykiety z browarów Antonowo,Gdańsk,Krotoszyn ,Pokrówka (!) .Jeśli byliby zainteresowani zapraszam do pisania na mejl cororo@poczta.onet.pl . Zapraszam tych ,którzy jeszcze u mnie nie kupowali jak również tych z ,którymi robiłem już interesy
Comment
-
-
W ramach porządków znów przygotowałem fajne zestawy po 800 etykiet . Jeśli byłby ktoś zainteresowany prosze pisać. Bardzo chętnie bym się wymienił. Jestem również zainteresowany zakupem dużych ilości etykiet- to jakby miał ktoś zbywającą masówke w duzych ilościach!
Comment
-
-
Odkurzam troszkę swój temat. Nadal mam w sprzedaży/ w wymianie sporo etykiet . Tak browarami ja i w zestawach w( prawie) dowolnej ilości. Powiedzmy od 1000- 7000 sztuk. Naturalnie browary krajowe a etykiety w zestawach są niepowtarzalne.
Comment
-
Comment