Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok
Wyświetlenie odpowiedzi
piłkarkskie szklanki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komandoo Wyświetlenie odpowiedziLech ma też szklanke z piłką u góry.
Comment
-
-
Tą szklanicę mam na zbycie http://www.browar.biz/galeria.php?id=8804"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-09-26, 18:39.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
witam
dzis przypadkiem znalazłem :
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwszeństwo - pierwszeństwem ale się tak szczęścliwie składa, że akurat Erdingera mam w dublu."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Witam Pana !
Szklanki Lecha z motywem piłki znane mi są dwie. Jedna dodałam kiedyś na b.biz (proszę zobaczyć), a druga jest z motywem piłki na górze. Postaram sie ja dodać na b.biz. Wydaje mi się, że jedną z tych szklanek powinnam mieć w dublecie jednak na 100% nie pamiętam. Jeżeli tak będzie, to ja Panu ofiaruję. Odnośnie szklanek Warki, to znane mi są dwie. Jest też szklanka 0,5l Warki z herbem Lecha Poznań.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziPierwszeństwo - pierwszeństwem ale się tak szczęścliwie składa, że akurat Erdingera mam w dublu.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment