Odzywajcie sie kolekcjonerzy podstawek czeskich i slowackich - chcialbym sie troche powymieniac.
czeskie, slowackie - wymiana
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dawna Lady Chmiel kilka lat temu po zmianie właścicielskiej stała się Czeskimi Kuflami.
Na szczęście dobry duch wnętrza nie odleciał. Sąsiedzkie klimaty, dużo stałych bywalców z pobliskich osiedli.
Elastyczni właściciele, szybko przechodzą na Ty, warto usiąść przy barze...-
Channel: Warszawa
-
-
Bystrická pivotéka jeszcze na początku wiosny znajdowała się w innej lokalizacji.
Nawet póki co nie aktualizowano zmian na fejsie:
https://www.facebook.com/bystrickapivoteka/
Będąc pod starym adresem przeczytałem na drzwiach, że się przenoszą na adres podany...-
Channel: Słowacja
2019-05-07, 21:57 -
-
W pasażu hipermarketu Tesco uruchomił się sklep z piwami kraftowymi i małymi browarkami. Sklep ma 8 kranów do nalewania w butelki PET o pojemnościach 0,5 i 1,0 litra.
Lista aktualnie dostępnych piw wyświetlana jest na ekranie wielkiego monitora z pełnymi informacjami o danym piwie....-
Channel: Słowacja
2019-02-17, 17:47 -
-
Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
-
Channel: Czechy
-
-
Parametry: E: 12 % wag, Alk: 4, 9 % vol.
Ciekawe.
Hoho, tego się nie spodziewałem po "nowoczesnym" pilsie. W składzie Halleratuer, Lubelski, Simcoe, Sybilla.
Jaki efekt? Goryczka intesywna, ale w zapachu i smaku towarzyszy jej wyraźne masło. Czułem cały czas jakbym...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-21, 23:04 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment