witam, chciałem się dowiedzieć czy browary wypuszczają jakieś kości do gry. Jeśli tak, to z jakich browarów są obecnie na rynku
kości do gry
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedziwitam, chciałem się dowiedzieć czy browary wypuszczają jakieś kości do gry. Jeśli tak, to z jakich browarów są obecnie na rynkuPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanx Wyświetlenie odpowiedziJa mam kości Tyskiego, Specjala, Tatry, Kasztelana i Żywca. Jeśli ma ktoś na zbyciu Brackie lub jakieś, których nie wymieniłem, to chętnie się na coś wymienię np. na giełdzie w Żywcu
a co do kości to czy oprócz wymienionych są jeszcze jakieś??
Comment
-
-
Mam kości Specjala. Mogę zabrać do Żywca.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Kości "Tatry" pojawiły się na allegro: http://www.allegro.pl/item205002543_...per_cena_.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziMam kości Specjala. Mogę zabrać do Żywca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzisuper, to weźW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Mam kości z Browaru Warszawskiego - nówki sztuki nieśmigane. Wymienię na kapsle.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
Comment