Siemka zbieram z kumplem kapsle :] i zeby je znalesc chodzimy po miescie =] chcialbym sie dowiedziec jak inaczej mogl bym sobie szukac kapsli?? mamy ich 113
Siemka chcialbymsie zapytac jak mogl bym znalesc kapsle?? =]=] ale chodzi mi o soposob inny niz chodzenie po miescie i zbieranie kapsli z ziemi :P:P Pozdrawiam
Siemka zbieram z kumplem kapsle :] i zeby je znalesc chodzimy po miescie =] chcialbym sie dowiedziec jak inaczej mogl bym sobie szukac kapsli?? mamy ich 113
Jeżdżąc na giełdy, wymieniając się z innymi kolekcjonerami, kupując na aukcjach internetowych.
Powiem krotko tez tak zaczolem moja kolekcje od zbierania kapselkow na ziemi i chodzeniu po pub-ach,a teraz juz tego nie robie,bo mam bardzo duzo ich(pare tysiecy).Jak np.Kanada,Usa,Holandia,niemcy,belgia i wiele innych krajow,a takze polskie.Jak cie interesuja kapselki to zapraszam na PW.
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Tradycyjna odpowiedź brzmi: zacznij od wypełnienia profilu (brodaty facet na górze z prawej strony).
Może jestes moim sąsiadem i możesz przyjść, żeby dostać gratis ze setkę kapsli, a może mieszkasz w drugim końcu Polski i kapsle które codziennie zdejmuję pijąc piwo różnią się od tych, które leżą na Twojej ulicy. Wtedy mógłbyś liczyć, że coś Ci wyślę...
Dogadalibyśmy się na PW.
Albo jeszcze lepiej w barze / pubie,
bo w sklepach to jednak oprócz napoi raczej nie otwierają butelek...
A chodzenie po mieście za kapselkami, ma w sobie coś niezwykłego,
prawie zawsze na chodniku czy gdziekolwiek indziej na powietrzu znajdzie się jakiś ciekawy egzemplarz
No i racja, wypełnij profil, to dużo ułatwia
Ostatnia zmiana dokonana przez barthez; 2007-07-23, 20:29.
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
Comment