kupie stare kufle browaru polskich z okolic 2 wojny w stanach idealnych
kupie stare kufle polskich browarów
Collapse
X
-
jeśli Niemiec wybaczam,
jeśli Polak , to naucz się polskiegomój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
Comment
-
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzikolega Sambolino jest dyslektykiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sambolino Wyświetlenie odpowiedzino wlasnie jestem dyslektykiem wiec błedy wale na codzien
Poza tym, o ile wiem, dysleksja nie uniemożliwia stosowania wielkiej litery na początku zdania oraz takich zbędnych najwyraźniej znaczków jak kropki i przecinki.Last edited by arcy; 2007-07-23, 10:17.
Comment
-
-
No że Irlandczycy nie znają irlandzkiego (języka gaelic - dokladnie) to do tego się już przyzwyczailem ale Polacy polskiego ?
Ale nieważne , taka wolna myśl mnie naszła . Wroćmy do sedna:
Piszesz że masz 352 pw polskie kufle ? Jesli tak to byla by chyba największa tego typu kolekcja w Polsce. Aż się dziwie że tak nie ma słychu o Tobie w środowisku kolekcjonerow albo wyłącznie ja Ciebie nie znam.
Problem polega na tym że jeśli prośbę typu "kupie pw polskie kufle w idealnym stanie" zamieszcza nieznana nikomu , można powiedzieć anonimowa osoba to specjalnie nikt nie traktuje tego poważnie tzn nikt nie zgłosi sie z ofertą sprzedaży skoro ma większe szanse na osiągniecie dobrej ceny na publicznym serwisie aukcyjnym gdzie zaglada masa osob. To chyba logiczne. No oczywiscie nie bylo by problemu w drugą stronę tzn gdybyś to Ty dal anons że sprzedaż pw polskie kufle. Tego jestem pewien.
Jesli prawdą jest że masz aż tyle kufli to wniosek że to czego Ci brakuje to musza być to bardzo mocne sztuki a co za tym idzie bardzo drogie.
Moze wiec na poczatek pochwalisz sie jakimiś rodzynkami ze swojej kolekcji. Foto tutaj mile widziane. Wtedy na pewno zwiekszysz zainteresowanie (gwarantuję Ci) i bedzie szansa że dostaniesz jakies oferty kupna.
Prywatnie spytam co masz w zbiorze ciekawego z mojego tematu tzn browarów Mazowsza ? Mozesz odpisac publicznie jak i na PW.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment