Witam jestem poczotkujacym zbieram niecaly 1 miesiac przyjme kazdo ilosc kapsli adres gdzie przeslac kapsle podam na e-maila bubus9@wp.pl
Przyjme kazda ilosc kapsli
Collapse
X
-
Oraz nie mają 18 latKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Kłamczuszkom na tym forum kasuje się konta.
Podaj mi na maila kangurpl@browar.biz swój adres to wyślę Ci trochę kapsli.
Pospiesz się zanim stracisz konto, z adminem nie ma żartów.Last edited by kangurpl; 2007-08-25, 09:50.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Myślę, ze można by sie zastanowić nad wydzieleniem części forum dla małoletnich kolekcjonerów. Nie muszą czytać o piwie ale np sam dostęp do działu kolekcjonerskiego.
Jak coś wygrzebie to sie do Ciebie odezwę, ale tylko kapsle ze świata jeśli Cie interesują.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziMyślę, ze można by sie zastanowić nad wydzieleniem części forum dla małoletnich kolekcjonerów. Nie muszą czytać o piwie ale np sam dostęp do działu kolekcjonerskiego.
Może warto im stworzyć taką możliwość i umożliwić legalny dostęp do działu kolekcjonerstwo i tematu Kolekcjonerstwo na forum. Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej i technicznej, to działka Arta.
Co do zapoznania się z regulaminem, to jestem ciekaw kto w czasie rejestracji go czytał, to nie bank gdzie zwraca się na to dużą uwagę. Ja zapoznałem się z nim dopiero kilka miesięcy po rejestracji a jestem pewien, że jest tu wielu takich co do dziś dnia się z nim nie zapoznali.
Do kuba00, napisz coś o sobie w profilu. Może mieszkasz w tej samej miejscowości a może na tej samej ulicy to któryś z tutejszych kapslarzy, wtedy miałbyś możliwość osobistego kontaktu."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Żeby zbierać kapsle nie trzeba mieć 18 lat. Sam zaczynałem mając 11. Dobry pomysł z dopuszczeniem młodszych do działu kolekcjonerstwo.
Comment
-
-
To że Kuba troszkę pokłamał to może należy mu to wybaczyc' bo może rodzi się w Nim wielka pasja kolekcjonera kapsli i za kilka lat będziemy na giełdach podziwiac' tą kolekcje.
A pomysł z działem dla małoletnich kolekcjonerów piwnych gadzetów jest moim zdaniem bardzo dobry.
Ale co na to Admin ?
Comment
-
-
Admin na to co zwykle. niestety nie przewiduję taryfy ulgowej w tym zakresie. ale nie zabraniam przecież nikomu kolekcjonować. jest w sieci dedykowane forum dla kapslarzy, jeśli nie ma obostrzeń wiekowych - na pewno kuba00 będzie mógł rozwijać w najlepsze swoje kolekcjonerskie hobby.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment