Neoprenowy pokrowiec na butelkę

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krętacz
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.09
    • 20

Neoprenowy pokrowiec na butelkę

Hej.
    Nawet nie wiem, czy taki gadżet sie tak nazywa, jak napisałem w temacie.
    Posiadam takowy w kolorze czarnym , z logiem "Sox"( pewnie chodzi o dróżynę bsebalową
    ). Jeszcze ma napis "kolder/MLBP 2006. Ustrojstwo owo jest zapinane na zamek błyskawiczny. Jest przeznaczone na butelkę 0.33. Chętnie zamienię na coś takiego, ale pasującego na butelkę 0.5 .
    Jeżeli piszę nie tu i nie tak jak trzeba, to wybaczcie, to moja pierwsza wizyta w dziale kolekcjonerskim.
    tracimy w życiu bardzo dużo czasu na niepicie piwa

Related Topics

Collapse

• darekd
    Przełom, Koziołek
    darekd
    Koźlak z Białowieży:

https://browarprzelom.pl/

Alk. 6,1%

Niestety nie podali zaw. ekstr.

Aromat - słodowy, po otwarciu karmel z czekoladą, po przelaniu do szkła ciastka kakaowe przechodzące w razowy chleb/pumpernikiel
    Piana - średnia, takaż...
    2024-11-19, 23:50
  • pietrus96
    Osad w butelkach
    pietrus96
    Cześć,
    dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
    2024-01-13, 21:24
  • warsawcity
    Sprzedam butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, koniec XIX - pocz. XX w.
    warsawcity
    Sprzedam unikalną butelkę ze składu J. Ripper w Krakowie, który prowadził m.in. sprzedaż piwa Okocimskiego i Pilzneńskiego. Butelka jest w bardzo dobrym stanie, posiada jedynie liczne drobne ryski. Wykonana ze szkła w kolorze miodowym, zamykana była na korek, ma bardzo masywne denko, wysokość:...
    2018-04-25, 11:48
  • ART
    Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
    ART
    Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
    2025-03-23, 10:34
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...