Dopiero zaczynam swoją przygodę ze zbieractwem, i dlatego po krótkim okresie zbierania wszystkiego postanowiłem jakoś się "ukierunkować".
Zdecydowałem się zbierać birofilia związane z browarami trapistów (zarówno tych belgijskich jak i holenderskim).
Stąd też moja propozycja - posiadam kapsle z browarów:
- Granville Island
- Summit
- Shepherd Neame
- grupy Faxe (duńskie, plus kapsle od napojów z royal unibrew)
- Karlovacko
- Budels
- Tucher (+ Kolster Scheyern 1 wzór)
- holenderskiego Grolsha
- Starobrno
- Mestanski Pivovar w Policce
- Great Western Brewing
- węgierski Dreher
- Kronenbourg (+ francuskie Carlsberg i Fosters, choć nie jestem kapslarzem i nie wiem czy różnią się od polskich)
plus kilkanaście wzorów kapsli z CO i KP.
Mam też nieco etykiet na zbyciu, lista pokrywa się z kapslami plus jeszcze trochę
Jeżeli ktoś jest zainteresowany wymianą to proszę o kontakt na PW, chętnie wyślę skany na mail.
Oczywiście jeżeli ktoś posiada na zbyciu coś z trapistów, a nie interesuje go nic ode mnie, też jest proszony o kontakt, na pewno jakoś się dogadamy!
Zdecydowałem się zbierać birofilia związane z browarami trapistów (zarówno tych belgijskich jak i holenderskim).
Stąd też moja propozycja - posiadam kapsle z browarów:
- Granville Island
- Summit
- Shepherd Neame
- grupy Faxe (duńskie, plus kapsle od napojów z royal unibrew)
- Karlovacko
- Budels
- Tucher (+ Kolster Scheyern 1 wzór)
- holenderskiego Grolsha
- Starobrno
- Mestanski Pivovar w Policce
- Great Western Brewing
- węgierski Dreher
- Kronenbourg (+ francuskie Carlsberg i Fosters, choć nie jestem kapslarzem i nie wiem czy różnią się od polskich)
plus kilkanaście wzorów kapsli z CO i KP.
Mam też nieco etykiet na zbyciu, lista pokrywa się z kapslami plus jeszcze trochę
Jeżeli ktoś jest zainteresowany wymianą to proszę o kontakt na PW, chętnie wyślę skany na mail.
Oczywiście jeżeli ktoś posiada na zbyciu coś z trapistów, a nie interesuje go nic ode mnie, też jest proszony o kontakt, na pewno jakoś się dogadamy!
Comment