Browar Ziębice - etykiety, podstawki!! Szukam!! - Wymienię!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rozalia222
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.10
    • 22

Browar Ziębice - etykiety, podstawki!! Szukam!! - Wymienię!!

Witam! Mam na imię Patrycja i kolekcjonuję pdstawki pod piwo Polskie oraz zbieram etykiety piwne z Browaru Ziębickiego. Chętnie wymienię lub kupię w/w jeśli ich nie posiadam. Czekam na wszelkie propozycje. Pozdrawiam Patrycja
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Po pierwsze Pati wypełnij profil-będzie wiadomo z kim gadamy
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• rozalia222
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.10
      • 22

Już się poprawiłam. Posiadam około 100 podstawek na wymianę z różnych browarów. Piszcie może mam coś czego szukacie.

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6055

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
        Po pierwsze Pati wypełnij profil-będzie wiadomo z kim gadamy
        To nie "Pati" .Ten etykiet nie zbiera a podstawek jak wiesz ma spoooooooro bo prawie wszyscy podstawkowicze go znają.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• rozalia222
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2007.10
          • 22

To chyba jakaś pomyłka.

A zapomniałam dodać że posiadam jeszcze kapsle do oddania za podstawki. Jeśli jest ktoś zainteresowany to wyślę skany na meila.

Comment

• pianodive
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.09
            • 56

Cooperowi chodziło o jednego z kolekcjonerów podstawek. Witaj serdecznie na Browarze. Niestety z Ziębic nic nie posiadam, ale w razie czego dam znać.

Comment

• ARTHUR
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rozalia222
              Witam! Mam na imię Patrycja i kolekcjonuję pdstawki pod piwo Polskie oraz zbieram etykiety piwne z Browaru Ziębickiego. Chętnie wymienię lub kupię w/w jeśli ich nie posiadam. Czekam na wszelkie propozycje. Pozdrawiam Patrycja
              Bardzo miło mi Patrycja

Polskie podstawki mozesz zobaczyc na moim profilu jak i etykiety jakie oferuje.

Comment

• rozalia222
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2007.10
                • 22

Witam! Korzystając z wolnej niedzieli uzupełniłam troszkę swój profil i dodałam co mam na zbyciu i czego szukam.

Comment

Przetwarzanie...