aukcje kapsli, etykiet, butelek

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Hokky
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.09
    • 6

aukcje kapsli, etykiet, butelek

Witam,
    zapraszam na moje aukcje.
    Wystawiam etykiety, butelki i kapsle, może czegoś Wam brakuje? albo chcecie na wymianę.
    Muszę się pozbyć swojej kolekcji gdyż zagraca mi w domu a Wam się przyda
    Aukcje będą ukazywać się stopniowo gdyż mam ich do wystawienia dużo ponad 100 (sto).

dziękuję i pozdrawiam
    Hokky

ps.1. 2-3 lata temu jeden z bywalców tego forum nabył ode mnie UNIKAT - etykietę browaru parowego carsha z Kielc z początku XX wieku.
    ps.2. kontakt w razie pytan: tel 880051588 (całą dobę; odpisuję tylko na smsy z Heyah), e-mail: hokky_nlp@wp.pl
    http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3896342

serdecznie zapraszam
    Hokky
  • sergioP
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.09
    • 1271

Zastanawiam się ile może kosztować tego rodzaju ogłoszenie na Browar.biz, ale brakuje mi śmiałości, aby zapytać o to ARTa
    - Wiesz Luciu, co ci powiem?
    - ???
    - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
    Dzień dobry panu.
    Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• dzidek1960
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1548

Hokky, jesteś tu zarejestrowany od ponad dwóch lat i nie chce ci się szukać informacji na forum, nieładnie. Wystawiłeś ten kapselek i nie wiesz co to za jeden. Piszesz, że likwidujesz kolekcję, a cóż to za kolekcja jak nie wiesz nic na jej temat. W tej sytuacji można to nazwać zbiorem birofilii i zbieractwem a nie kolekcjonerstwem. Kolekcjonerstwo tym różni się od zbieractwa, że oprócz przedmiotów kolekcji zbierasz wiedzę na jej temat.
      "Ma jednak kraj polski napój warzony
      z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
      piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
      do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
      mieszkańców, lecz i cudzoziemców
      wybornym smakiem"
      Jan Długosz, Historie Piwne
      Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

nie chcę być kolejnym upierdliwcem, ale jeśli chcesz coś zaoferować, to proszę tutaj a nie na Allegro. to że zamieściłeś link w podpisie nie oznacza że forma jest w porządku (w połączeniu z treścią posta).
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Hokky
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2005.09
          • 6

rzadko tu zagladam, rzadko odpisuje,
          sercu blizsze mi wino niz piwo (bez obrazy), dlatego czesciej zagladam na forum winiarskie niz na browaru. Faktem jest ze moje ulubione piwa, to piwa ciemne: okocim palone i zywiec porter, zwlaszcza w proporcji 1:1 z coca cola, mniam.
          Forum browaru traktuje jako miejsce, gdzie moge umiescic informacje o aukcjach, podobnie robie na forum winiarskim - jesli mam cos do sprzedania - daje posta na forum winiarskie, razem z linkiem na aukcje na allegro.
          Zarejestrowalem sie 2 lata temu z przymusu, aby dac ogloszenie na forum browar.biz trzebabylo sie zalogowac, a nie zaloguje sie bez zrejestrowania.
          Jesli chodzi o sprawe koleckjonerstwa-zbieractwa: kazdy traktuje to na wlasny sposob, dlatego pozostawiam bez odpowiedzi.

zainteresowanych zapraszam na aukcje,
          a wszystkich pozdrawiam serdecznie
          /Hokky 880051588

ps. na chwile obecna pozostaly mi do wystwienia butelki (czesc z niepiwnymi etykietami) oraz znaczki.

===================
          Babilon Wielki==========
          ===================

serdecznie zapraszam
          Hokky

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hokky Wyświetlenie odpowiedzi
            ... moje ulubione piwa, to piwa ciemne: okocim palone i zywiec porter, zwlaszcza w proporcji 1:1 z coca cola, mniam...
            A do wina dolewasz denaturatu?

Comment

• Hokky
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2005.09
              • 6

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
              A do wina dolewasz denaturatu?

hehe
              gdyby coca cola miala trupia czaszke to bym nie dolewal,

kanapka: kromka+maslo+plasterek sera zoltego gouda+dzem wisniow = tez pycha.
              swiezy ogorek salatkowy (ze skorka lub bez - jak kto lubi) + wykroic miazsz z pestkami + wlac tam miod = tez pycha.
              maly wplo przezroczysty jaskrawo zielony robaczek wiosna i latem w poblizu wierzby placzacej - tez pycha (poczytajcie o innych: robakozerca w wyszukiwarce).
              koktajl: surowe jajko+mleko+banan+budyn czekoladowy + platki owsiane = zmiksowac all = tez pycha.

nigdy nie kombinowaliscie?

a odnosnie wina.... podobno dobre z herbata, ale jeszcze nie probowalem, sprobuje

pozdrawiam
              Hokky

=====================
              ten seconds before sunrise.....==
              =====================

serdecznie zapraszam
              Hokky

Comment

Przetwarzanie...
              X