Zbieram butelki po wypitych piwach. Dziś, przy płukaniu, pechowo stłukła mi się butelka po tym piwie Walońskim. Byłbym wdzięczny jakby ktoś zaoferował mi etykietę jeśli ma w nadmiarze.
Dzięki
Jeśli zbierasz butelki po wypitych piwach to mam ciekawą po czarnkowskim z etykietą wydaną specjalnie na giełdę w Grodzisku w 2006r. Przymierzam się wyrzucić, więc jakby co to na PW.
Zbieram butelki po wypitych piwach. Dziś, przy płukaniu, pechowo stłukła mi się butelka po tym piwie Walońskim. Byłbym wdzięczny jakby ktoś zaoferował mi etykietę jeśli ma w nadmiarze.
Dzięki
alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach
Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
Początek mojej kolekcji puszek z osobiście wypitych piw pojemności 0.33/330ml i 355ml.
Zobaczymy ile się tego uzbiera na koniec roku. Może przekroczę magiczną liczbę "Latarnika" 323? Póki co zapraszam do oglądania kolekcji http://piwosz441.web-album.org/
W albumach ogólnych...
Comment