Kapsel z wysp Kajmana

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • etykieta
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.08
    • 180

Kapsel z wysp Kajmana

witam, w drodze wymiany kolekcjonerskiej stałem się posiadaczem kapsla (nowy) z wysp Kajmana (browar Caybrew) .Nie zbieram kapsli więc chętnie wymienię na etykietę z tego regionu. Szczegóły na PW- kto pierwszy ten lepszy :-). pozdrawiam
  • Gacka
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.10
    • 373

Jestem BAAAARDZOOO zainteresowany! Prosze o skan kapsla. O jakie konkretnie kraje(etykiety) chodzi? Do 30000 kapsli,tego kraju mi brakuje!
    Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• ARTHUR
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.07
      • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika etykieta Wyświetlenie odpowiedzi
      witam, w drodze wymiany kolekcjonerskiej stałem się posiadaczem kapsla (nowy) z wysp Kajmana (browar Caybrew) .Nie zbieram kapsli więc chętnie wymienię na etykietę z tego regionu. Szczegóły na PW- kto pierwszy ten lepszy :-). pozdrawiam
      Wiec tak posiadam etykiety na wymaine.Wiecej na PW,a kapsle mnie najbardziej interesują.

Comment

• barthez
        Porucznik Browarny Tester
        • 2005.07
        • 367

Jeśli można to też poproszę o skan / zdjęcie kapsla, a etykiety jakieś się znajdą, ale z wysp Kajmana raczej nic nie mam.
        Last edited by barthez; 2007-11-11, 21:40.

Comment

• beny
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2001.03
          • 984

Gacka też mam ten kapsel na wymiane potrzebuje np Grenlandii wzamian lub cos z listy o ktorej pisalem ci kiedyś w ostatecznosci etykiety lub gotowka
          Z piwnym pozdrowieniem
          Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

Przetwarzanie...
          X