Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika januszgliwice
Wyświetlenie odpowiedzi
likwidacja zbioru
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika minos Wyświetlenie odpowiedzi(...) sprawdzenie kilkunastu kartonów po bananach z podstawkami polskimi jest troszkę "kłopotliwe"
Z góry dziękujęPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedziMam prośbę do kolegi. Jak już kolega wszystkie podstawki sprzeda, to ja byłbym zainteresowany tymi kartonami po bananach.
Z góry dziękuję
Comment
-
-
Goście jakbyscie mieli pół tira materiałów na wymainę też mielibyście problem.(sfotografować to wszytsko to pewnie cały tydzień by było mało)
Jak którykolwiek z Was widział się z panem Januszem na jakieś giełdzie to wie o czym mówię.
Myślę że moglibyście napisać np: Szukam podstawki,smyczy itp, takiej a takiej i jestem gotów dać za nią tyle ,a tyle. Można napisać na mail.
Albo prościej. Pojedźcie do gliwic, spotkajcie się osobiście, przewalcie masę materiłu i znajdziecie napewno coś dla siebie.
Ja od kilku miesięcy staram się wymienić różne otwieracze na kapsel 375(tychy) i nie moge trafić co by pan Janusz nie miał. Może kiedyś....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryk Wyświetlenie odpowiedziGoście jakbyscie mieli pół tira materiałów na wymainę też mielibyście problem.(sfotografować to wszytsko to pewnie cały tydzień by było mało)
Jak którykolwiek z Was widział się z panem Januszem na jakieś giełdzie to wie o czym mówię.
Myślę że moglibyście napisać np: Szukam podstawki,smyczy itp, takiej a takiej i jestem gotów dać za nią tyle ,a tyle. Można napisać na mail.
Albo prościej. Pojedźcie do gliwic, spotkajcie się osobiście, przewalcie masę materiłu i znajdziecie napewno coś dla siebie.
Ja od kilku miesięcy staram się wymienić różne otwieracze na kapsel 375(tychy) i nie moge trafić co by pan Janusz nie miał. Może kiedyś....
Comment
-
-
Mnie interesowałyby etykiety i podstawki z terenu Pomorza gdańskiego i bliskich okolic, czyli np. Gdańsk, Bytów, Sulęczyno (APS), Starogard Gdański oraz Grudziądz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryk Wyświetlenie odpowiedziJa od kilku miesięcy staram się wymienić różne otwieracze na kapsel 375(tychy) i nie moge trafić co by pan Janusz nie miał.
Last edited by krzysztof30; 2007-12-19, 20:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGrudziądz.Poszukuję
Comment
-
Comment