Mnie interesują całe zestawy ogródków piwnych.
likwidacja zbioru
Collapse
X
-
Ja z kolei chciałem jedynie powiedzieć iż NIC mnie nie interesuje.
Dziękuję za głos.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
birofilia dotyczące browaru warszawskiegoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
jesli masz jakies chusty na glowe i apaszki to ja bylabym zainteresowanaZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
-
hm... widziałem kolekcje kolegi Januszgliwice i nie sadzę że pytnie w stylu:
Czy masz..? jest tu odpowiednie, ponieważ sprawdzenie kilkunastu kartonów po bananach z podstawkami polskimi jest troszkę "kłopotliwe" z powodu ilości posiadanych podstawek.
Przejrzenie całego zbioru zajełoby kilka ładnych godzin.
Sam nie byłem w stanie sprawdzić wszystkiego co posiada a byłem zainteresowany tylko kilkoma podstawkami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika minos Wyświetlenie odpowiedzihm... widziałem kolekcje kolegi Januszgliwice i nie sadzę że pytnie w stylu:
Czy masz..? jest tu odpowiednie(...)
Jak na razie sprawa wygląda tak, że półki pełne są towaru (podobno), klientów dziki tłum, i tylko sprzedawcy brakuje. Chowa się pod ladą?
Dziwna sprawa...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika januszgliwice Wyświetlenie odpowiedziZ powodu pilnego wyjazdu sprzedam rózne birofilia: szklanki,kufle , podstawki etykiety,
otwieracze ,smycze,zapalniczki ,długopisy ,widokówki ,kalendarzyki ,koszulki ,czapki i inne.
Tomek
Comment
-
Comment