likwidacja zbioru

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • domino264
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.10
    • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika januszgliwice Wyświetlenie odpowiedzi
    Z powodu pilnego wyjazdu sprzedam rózne birofilia: szklanki,kufle , podstawki etykiety,
    otwieracze ,smycze,zapalniczki ,długopisy ,widokówki ,kalendarzyki ,koszulki ,czapki i inne.
    Drogi Panie ,januszgliwice" kiedy pan zacznie w końcu podawać jakieś informacje na temat pańskiego zbioru,czy może spakował pan manatki i wyjechał??

Comment

• mwa
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2003.01
      • 5071

Jo je chętny na widokówki i to cało kolekcja jeśli to Ty o kim myślę.
      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• StaryKocur
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.01
        • 1521

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika minos Wyświetlenie odpowiedzi
        (...) sprawdzenie kilkunastu kartonów po bananach z podstawkami polskimi jest troszkę "kłopotliwe"
        Mam prośbę do kolegi. Jak już kolega wszystkie podstawki sprzeda, to ja byłbym zainteresowany tymi kartonami po bananach.
        Z góry dziękuję
        Piwo pite z umiarem
        nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

• domino264
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2007.10
          • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur Wyświetlenie odpowiedzi
          Mam prośbę do kolegi. Jak już kolega wszystkie podstawki sprzeda, to ja byłbym zainteresowany tymi kartonami po bananach.
          Z góry dziękuję
          Pytanie tylko kiedy kolega rozpocznie sprzedarz??

Comment

• maryk
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2006.01
            • 55

Goście jakbyscie mieli pół tira materiałów na wymainę też mielibyście problem.(sfotografować to wszytsko to pewnie cały tydzień by było mało)
            Jak którykolwiek z Was widział się z panem Januszem na jakieś giełdzie to wie o czym mówię.
            Myślę że moglibyście napisać np: Szukam podstawki,smyczy itp, takiej a takiej i jestem gotów dać za nią tyle ,a tyle. Można napisać na mail.

Albo prościej. Pojedźcie do gliwic, spotkajcie się osobiście, przewalcie masę materiłu i znajdziecie napewno coś dla siebie.

Ja od kilku miesięcy staram się wymienić różne otwieracze na kapsel 375(tychy) i nie moge trafić co by pan Janusz nie miał. Może kiedyś....

Comment

• yoreck
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2004.04
              • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryk Wyświetlenie odpowiedzi
              Goście jakbyscie mieli pół tira materiałów na wymainę też mielibyście problem.(sfotografować to wszytsko to pewnie cały tydzień by było mało)
              Jak którykolwiek z Was widział się z panem Januszem na jakieś giełdzie to wie o czym mówię.
              Myślę że moglibyście napisać np: Szukam podstawki,smyczy itp, takiej a takiej i jestem gotów dać za nią tyle ,a tyle. Można napisać na mail.

Albo prościej. Pojedźcie do gliwic, spotkajcie się osobiście, przewalcie masę materiłu i znajdziecie napewno coś dla siebie.

Ja od kilku miesięcy staram się wymienić różne otwieracze na kapsel 375(tychy) i nie moge trafić co by pan Janusz nie miał. Może kiedyś....
              myślę,że 95 % osób z tego forum/a na pewno kolekcjonerów / zna pana Janusza z Gliwic- z licznych giełd w Polsce i nie tylko..Prościej lub taniej jak kto woli byłoby gdyby pan Janusz przywiózł z 1/2 tira do nas.Widocznie masz za "słabe" otwieracze .A tak na marginesie to sądzę,że chyba jest to chwyt marketingowy.

Comment

• szopyn
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2004.03
                • 41

Ja byłbym azointersowamy wszystko z browaru tyskiego a szczególnie otwieracze i z checiom moge podjechac do gliwic i wybrać
                Piwo z Tobą, piwo wszędzie, nie porzuci, zawsze będzie

Comment

• Szymi2006
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.12
                  • 1

januszgliwice

Mnie interesują wafle i szklanki

Comment

• mwa
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2003.01
                    • 5071

Tak mi się wydaje, że dziś z okazji Mikołaja Janusz podjedzie do każdego i da odpowiedni prezent.
                    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Pendragon
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Mnie interesowałyby etykiety i podstawki z terenu Pomorza gdańskiego i bliskich okolic, czyli np. Gdańsk, Bytów, Sulęczyno (APS), Starogard Gdański oraz Grudziądz.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• KwAsU_pl
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2007.02
                        • 107

ty to tylko otwieracze, A masz może coś z PAKOLI najlepiej Żywiec, TYCH, LECH, ale z starszych edycji. xpstanx kope lat, może jakieś piwko
                        Szkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!

Comment

• picia_pl
                          • 2007.07
                          • 112

Interesują mnie Polskie podstawki, tylko prosze o fotki

Comment

• picia_pl
                            • 2007.07
                            • 112

Wiem że ma Pan tego dużo, więc głównie interesuje mnie Warka, Okocim, Brok, Żywiec, Heineken, Lech itp. (te najbardzie znane)

Comment

• krzysztof30
                              • 2007.11
                              • 230

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maryk Wyświetlenie odpowiedzi
                              Ja od kilku miesięcy staram się wymienić różne otwieracze na kapsel 375(tychy) i nie moge trafić co by pan Janusz nie miał.
                              Tutaj miałeś na allegro ten kapsel, poszedł nawet tanio.
                              Last edited by krzysztof30; 2007-12-19, 20:09.

Comment

• Bombadil13
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.05
                                • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                                Grudziądz.
                                Z Grudziądzem bylem pierwszy! Spadaj na szczaw
                                Poszukuję

Comment

Przetwarzanie...
                                X