Poszukiwane koszulki na podstawki.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robobeer
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.05
    • 36

Tak jak pisałem w innym temacie w koszulki wchodza tylko te mniejsze wafle,
    na większe i cenniejsze mam aluminiowe kuferki na cd.
    Koszulki o których piszę mają wymiar 10,5x15cm

Comment

• Grothesk
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.11
      • 811

Comment

• maryk
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.01
        • 55

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi
        Witam,

poszukuję koszulek na podstawki takiego rodzaju jak na zdjęciu. Różnią się tym od tych dostępnych ogólnie na rynku, że mogą pomieścić nie 4 a 6 podstawek. Nie mogę ich znaleźć nawet na wiadomym serwisie, na którym jest podobno wszystko!
        Jeśli ktoś ma takie koszulki na zbyciu chętnie kupię 20-30 sztuk w rozsądnej cenie.

Ewentualnie proszę o dobry pomysł na trzymanie kolekcji. Nie podoba mi się trzymanie podstawek w pudełkach np. po butach. Podstawek mam dopiero ok. 100, ale zbieram ograniczony zakres więc pewnie nie będę miał ich nigdy 20-30 tyś sztuk.

Pozdrawiam serdecznie
        Witam
        Ja swego czasu przechowywałem podstawki w koszulkach własnoręcznie robionych:
        Bierzesz koszulkę wkładasz podstawke i z wymaganych stron spinasz zszywaczem, tak zeby podstawka nie latała w srodu i żeby nie wypadła. Sposób bardzo prosty.
        Mówisz że masz narazie 100 wafli więc to nie będzie dal ciebie żaden problem.
        Pozdr maryk

Comment

• TobianSzczecin
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2007.12
          • 4

Ja tam podstawki trzymam w klaserach do plyt CD i nie jest zle

Comment

• Grothesk
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2005.11
            • 811

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TobianSzczecin Wyświetlenie odpowiedzi
            Ja tam podstawki trzymam w klaserach do plyt CD i nie jest zle
            Żle nie jest, ale czy jest dobrze?

Jak wygląda Twój klaser na CD i rzecz jasna ile masz podstawek? :-) Od tego pytanie należałoby chyba zacząć dyskusję... Szanuję osoby, które mają mały zbiór, jakościowo i ilościowo, ale naprawdę na pewnym etapie zbierania trzeba wymyślić i znaleźć coś naprawdę porządnego... Nie znalazłem nigdzie jeszcze klasera na CD, który odpowiadałby moim wymaganiom. Może jestem wybredny, kto wie ale nie oszukujmy się, tych produktów na naszym rynku nie ma! Albo są albumy na zdjęcia, albo na płyty z tłem z nieprzezroczystego materiału. Nawet jeśli transparentne to nie dla kolekcji 10 tysięcy podstawek... Bo są cholernie drogie!

Comment

• TobianSzczecin
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2007.12
              • 4

Co racja to racja ja w tej chwili mam kolo 200-250 podkladek i moim wymaganiom wystarczaja w przyszlosci pomysle nad czyms lepszym.

Comment

Przetwarzanie...
              X