ale może Ci być ciężko wygrać tą aukcję - niejaki Krzysiek_pol jest wyjątkowo zawzięty, ja już sobie licytowanie z nim odpuszczam, bo ma skłonność do płacenia bardzo dużych kwot nawet za przeciętne szkła.
No dokładnie chodzi o kielich na nóżce 0,3. Kiedyś można było dostac w Gambrynusie zestawy 3 razy Chimay + kielich, może ktoś gdzieś widział coś takiego w Wawie?
No dokładnie chodzi o kielich na nóżce 0,3. Kiedyś można było dostac w Gambrynusie zestawy 3 razy Chimay + kielich, może ktoś gdzieś widział coś takiego w Wawie?
Jeszcze do niedawna był w Klifie zestaw 0,33+0,75+szkło, ale cena była trochę wysoka (coś około 70 złotych). Teraz go nie ma, ale warto czasem się rozejrzeć - rok temu, też w okolicy świąt, pojawiły się zestawy Chimaya (chyba 6 lub 8x0,33 + szkło) w dość rozsądnych, choć też wysokich cenach.
Mam taki kielich na wymianę, najchętniej na jakiś polski pokal, którego nie mam w zbiorze. W razie czego Laupinka pisz proszę na PW. Mam też sporo innego belgijskiego i niemieckiego szkła na wymianę, zapraszam chętnych!
Comment