Kupię serie kapsli za przyzwoitą cenę i seria musi być kompletna. Interesuja mnie polskie i zagraniczne, z polskich to najbardziej te starsze promocyjne( herby, znaki drogowe ,zwierzęta). jeśli ktoś by miał jakieś serie na sprzedaż, to proszę o kontakt.
Kupię serie kapsli
Collapse
X
-
Nie jestem kapslarzem choć mam wiele kapsli na zbyciu ale nurtuje mnie jedno: czy jakikolwiek polski browar wydawał świadomie serie kapsli? Były niekiedy promocje jak w przypadku piw 10,5 czy Lech (co odbijało się na treści kapsli) ale nie rozumiem za bardzo o co chodzi Tobie kiedy piszesz o seriach ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziMożesz podać dokładniej o jakie polskie chodzi np ID
A z zachodu mniej wiecej kraj.
Chodzi mi o te, ale zagraniczne tez mogą być. Coś z motywem sportowym, samochodowym.Last edited by krzysztof30; 2008-01-23, 13:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że to forum piwnePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedzihttp://kwiki.republika.pl/niepiwnekapsle/napoje.html Tam na samym dole w lewym rogu masz napis reklamowe i jak w to klikniesz, to masz na samyn dole napisane SERIE 1 i o te mi chodzi.
Chodzi mi o te, ale zagraniczne tez mogą być. Coś z motywem sportowym, samochodowym.
Nistety takich seri to ja nie posiadam,ale wejdz na strone Andi
i wejdż na kapsle z Rosji tak on ma takie kapsle sportowe.
napisz do niego moze bedzie miał jakies kapsle.
Ja mam takie kapsle piwne ze sportu,a dokładnie z Kanady z hokeja ja ich mam 44,a jest wiecej,a innych niestety nie posiadam,mam też inne kapsle komplety,ale nie zwiazane ze sportem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziARTHUR
Prześlij skany tych serii jakie masz na sprzedaż i podaj cenę. Ja pisałem o tych sportowych, że mnie najbardziej interesują, ale inne tez mogą być, byle kompletne.
A inne to mam z AUSTRI,CZECH,NORWEGI,DANI,NIEMIEC
Comment
-
Comment