Sprzedam skrzynke CHIMAY'A [12 but] tel-501 02 10 44
skrzynka CHIMAY
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
za wiela?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
Related Topics
Collapse
-
Czy wiecie gdzie można zamówić drewnianą zamykaną skrzynkę lub kuferek, w którym można zmieścić 15-20 butelek? Niekoniecznie z przegródkami. Warzę piwo, które będzie prezentem i potrzebuję ładnego transportera.
-
Channel: Sprzęt
2018-04-12, 12:04 -
-
Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....-
Channel: Niemcy
-
-
Znalazłaem w sieci recepturę piwa z browaru Chimay i postanowiłem uwarzyć coś takiego w domu.
Składniki:
słód pilźnieński 2,5 kg
słód monachijski 0,45 kg
brązowy cukier kandyzowany 0,25 kg
słód karmelowy 120 EBC 0,16 kg
chmiel 5,2% 15g (Hallertau...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
-
Channel: Niemcy
-
-
Skrzynka
https://www.browar.biz/privatemessage/index
wybierasz dany folder zaznaczasz wiadomości do usunięcia, klikasz na górze usuwanie, potwierdzasz i wiadomości idą do folderu Thrash / śmieci.
po porządkach w folderach zaglądasz do Thrash / śmietnik wybierasz wszystko...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
2022-08-23, 19:14 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment