Tak jak w temacie, lecz nie chodzi mi o polskie, które są warte setki zł, lecz o takie które są warte kilka zł. Gdyby ktoś miał takie na sprzedaż to proszę o kontakt.
Kupię kapsle przedwojenne.
Collapse
X
-
A ja użyję Snipa i wygram 4 sec przed końcem
Po co zaśmiecacie koledze temat?
Chcecie sami kupić to załóżcie sobie swój watek,Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Za kilka zlotych Krzysztof30 z przedwojennych kapsli możesz jedynie kupić przedwojenne kapsle po mineralce z terenow Niemiec ewentualnie Prus. Kupno jakichkolwiek innych w tej cenie jest praktycznie niemożliwe chyba że trafisz je u jakiejś osoby zupełnie nie znającej ich wartości czego Ci życzę ale rownie dobrze możesz probować grać w totkaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziCooper, bo mi właśnie o takie chodzi, takie po wodzie mineralnej.
To najlepiej nic nie mow ze jestes zainteresowany tymi kapslami poprostu kupuj Tanio.
W Polsce mozna bardzo tanio kupic takie kapsle z Browarow Zagranicznych gdy Polski Kapsle osiagaja zawrotne ceny.
Najdrozsze Kapsle sa w Hiszpanii.
Na EBAY w Niemczech mozna tanio takie kapsle kupic jezeli sie ma szczescie i Inni tego nie wywachaja ale to trudne bo widze ze Ci co sie znaja przegladaja kazda oferte a szczegolnie Gdy teraz Ludzie z Polski maja swobodny dostep do EBAY i Ci wlasnie daja najwiecej albo Zadaja za Stare kapsle wygorowane ceny
Comment
-
-
tutaj masz amerykanski kapsel piwny byc może sprzed 1945 roku a na pewno z lat 40. poki co za kilka zlotych
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Kapsle niemieckie
Mam do sprzedania pare starych pzred wojennych kapsli a własciwie zatyczek ceramicznych do butelek od piwa. jezeli jest pan zainteresowany prosze o kontakt zelorex@gmail.com
Comment
-
Comment