Brakuje mi kilku podstawek z browarii. Jednoczesnie mam sporo dubletow tego browaru. Zapraszam do wymiany.
Podstawki poznanskiej Brovarii - wymiana
Collapse
X
-
Kolego,
Mam taki zwyczaj przedstawiać się czyli uzupełnij swój profil.
Kolejna sprawa to dział kolekcjonerstwo. Masz podkładki na wymianę-odszukaj je i dodaj ją jako oferowany wzór. Z poszukiwanymi zrób podobnie.
Dodam, że chciałem zobaczyć co poszukujesz i co oferujesz, ale profil masz pusty jak i owe wzory.Pozdrawiam Cię !!!!
-
-
Brakują mi:
1. Mala szyszka - pusta, tło ciemne; napis: Czy ten wafel moze kłamac?
2. Duża szyszka - pusta, tło jasne; napis: Każda kropla na wage zlota ... PBR-49
3. Duża szyszka - pełna, tlo jasne; napisy: Pewnych rzeczy ... PBR-16 oraz Każda kropla na wage... PBR-18
4. Mala szyszka - pełna, tlo jasne; napisy: Przyszlość widze ... PBR-33; Każda kropla... PBR-37 oraz Place your... PBR-38.
Na wymiane mam z 30 wzorow, prosze pytac.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filo Wyświetlenie odpowiedziBrakują mi:
1. Mala szyszka - pusta, tło ciemne; napis: Czy ten wafel moze kłamac?
2. Duża szyszka - pusta, tło jasne; napis: Każda kropla na wage zlota ... PBR-49
3. Duża szyszka - pełna, tlo jasne; napisy: Pewnych rzeczy ... PBR-16 oraz Każda kropla na wage... PBR-18
4. Mala szyszka - pełna, tlo jasne; napisy: Przyszlość widze ... PBR-33; Każda kropla... PBR-37 oraz Place your... PBR-38.
Na wymiane mam z 30 wzorow, prosze pytac.Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziKolego,
Mam taki zwyczaj przedstawiać się czyli uzupełnij swój profil.
Kolejna sprawa to dział kolekcjonerstwo. Masz podkładki na wymianę-odszukaj je i dodaj ją jako oferowany wzór. Z poszukiwanymi zrób podobnie.
Dodam, że chciałem zobaczyć co poszukujesz i co oferujesz, ale profil masz pusty jak i owe wzory.
Comment
-
-
no i po co ten sarkazm?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fiola1 Wyświetlenie odpowiedziWitam serdecznie. Jestem chińską gajową nadleśnictwa borów gajowego Maruchy. Skjuzmi, ale taki profil. Proszę Cię MWA, wymień się ze mną za cokolwiek. Nie mam nic, a chciałabym być kimś.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzino i po co ten sarkazm?
Comment
-
-
To żadna tajemnica, że trudno wydostać z Brovarii podstawki. Moim zdaniem i tak mam niezły zbiór. Brakuje mi zaledwie kilku na kilkadziesiąt. Tych, którzy mają watpliwości zapraszam do Poznania. Niech idą na piwko i postarają się coś załatwić. Wyjdą z 1 podstawką. I to tą, którą dostaną pod kufelek za 8 zł, czasem jeszcze już mocno poplamioną. No, może jak kupią sobie pokal to dostaną z łaski drugą. Tak niestety jest. I naprawdę nie wiem po co te głupie zaczepki. Jak chesz się wymienić to pisz, a jak zamierzasz udowadniać jaki to jesteś bystry w docinkach, to napradę szkoda czasu. Pozdrawiam.
Comment
-
-
Wiem, bo byłem tam w tym roku.
Z jednej strony mają rację, bo jak się widzi te kosmiczne ceny na allegro to szlak trafia, dlatego dali sobie na sposób.
z drugiej strony serię 30 podkładek zrobił również Browar Fortuna, gdzie sprzedawali wysyłkowo po 1zł/szt. Sposób niezły, bo ceny szybko spadły jak i handel na giełdach. Kupują chyba tylko nieliczni.
Jestem za drugim sposobem zaspokajania rynku. Tylko nie wiadomo czemu Browaria tak stawia sprawę. Niby jadąc wozem (obojętnie jakim) mogę se kupić piwo i otrzymać komplet np. 10 dekli, tylko jak dojadę to starczą mi dwa a reszta będzie na kolejny dzień praktycznie bez gazu. Ale skoro tak stawiają sprawę by windować ceny jest przychylność dla stałych klientów, a nie dla kolekcjonerów. W końcu browarowi chodzi o kasę a nie o kolekcjonerów.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Witam serdecznie. Jestem zupełnym amatorem wśród zawodowców. Hiha. mam w tej chwili tylko 200-250 polskich dubletów oraz 400-500 zagranicznych. Mam zrobione foty mogę wysłać, ale w tej chwili nie mam jak dać na stronce. Mogę wysłać tylko prosze podać emaila. W sumie mam około 700 polskich i 2400 z zagranicy. Pozdrawiam. Belmondziak
Comment
-
Comment