wymiana podstawek na etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adi_999
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.11
    • 425

wymiana podstawek na etykiety

posiadam 300 podstawek min Belgia , Holandia , Niemcy , Polska i troche innych państw.
    wymienię je na 300 etykiet (kraje bez znaczenia prócz Czech i Słowacji, Polska mile widziana)
    info na PW
    mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988
  • Leonpraga
    Porucznik Browarny Tester
    • 2005.02
    • 468

Cześć mogę sie wymienić za etykiety polskie których nie zbieram, Pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• etman
      Twoje etykiety
      etman
      A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
      2025-03-13, 19:59
    • pegie23
      Nowe etykiety Lecha
      pegie23
      Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
      2024-07-05, 22:34
    • Latarnik
      Etykiety z piw puszkowych
      Latarnik
      Czy ktoś zbiera etykiety z piw puszkowych?
      Zauważyłem ostatnio, ze wiele miejscowych piw ma etykiety, które dość łatwo się odklejają.
      Można je obejrzeć tu:

https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

A ze nie jestem z nimi związany...
      2023-05-22, 00:04
    • Hormil
      starszy polskie etykiety - wymiana
      Hormil
      Jestem kolekcjonerem z Czech. Oferuję starsze polskie etykiety (maksymalnie PN / 60, kilka etykiet to PN / 66) w 559 sztukach, siebie nawzajem. Chciałbym zobaczyć nowe polskie etykiety (od 2014 r.) Lub etykiety minibrowarów. Dla dużych etykiet browarniczych 3: 1, 1: 1 dla etykiet z minibrowarami....
      2018-07-11, 13:32
    • grzeber
      XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
      grzeber
      Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
      Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
      2024-12-08, 23:30
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...