Tak jak w temacie. Szczegulnie interesują mnie kapsle z zawodnikami lub z herbami klubowymi, oczywiście w grę też wchodzi wymiana, ale nie wiem, czy Cię coś by zainteresowało.
Kupię kapsle o tematyce piłkarskiej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziTak jak w temacie. Szczegulnie interesują mnie kapsle z zawodnikami lub z herbami klubowymi, oczywiście w grę też wchodzi wymiana, ale nie wiem, czy Cię coś by zainteresowało.
Jak masz takie to proszę o skany kapsli z piłkarzami.
-
-
ja nie mam kapsli z piłkarzami, właśnie takie poszukuję. Wejdz na tę strone www.bottlecaps.de i wpisz w wyszukiwaniu np. inter lub players football.
Comment
-
-
Kapsli z piłkarzami nie widziałem. (Podstawki to i owszem, ale kapsli nie). Z piłkarskich mam Carlsberg (na EURO 2004 i 2008)
Dziś na Allegro wypatrzyłem kapsel z herbem Interu Mediolan
Jak ktoś ma w swojej kolekcji kapsle z piłkarzami to bardzo prosiłbym o skan!
Comment
-
-
Owszem jest duzo kapsli z Pilkarzami
Sam browar Moninger wypuscil cala serie KSC ale to bylo dawno i te kapsle sa trudno do zdobycia.
W 2006 roku bylo duzo kapsli zwiazanych z Mistrzostwami Swiata w Tym roku ze wzgledu na Mistrzostwa Europy sporo Browarow wypuscilo cale serie kapsli zwiazanych z ta tematyka.
Wspomne tylko
Stiegl z Austrii 32 Kapsle rozne
Carlsberg-16 Kapsli
Ganter 32 Kapsle
Herforder 16 Kapsli i jeszcze Browary z Kieln wypuscily cale serie.
A wiec zycze owocnych poszukiwan.
Ze staryych Kapsli mam serie pilkarskie z Dinkel Acker,Maurytus Brauerei sa to kapsle z lat 70.
A wczesniej kapsle Olimpijskie z Monachium itp itd
Comment
-
-
Acha zapomnialem dodac jedna z najbardziej poszukiwanych Serii z Dietrich Brauerei z Düsseldorfu.
Ta jest zadka bo Browar zamknieto juz w 1972 Roku.
Ja mam ta serie kompletna ale nie na sprzedaz i nie do wymiany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziTa seria to na sprzedaż?
Comment
-
-
kapsle z motywem zwierząt
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziniestety nie,jest to seria z mojej kolekcji
Comment
-
Comment