Interesuje mnie kupno - wymiana - zamiana: etykiet, butelek, skrzynek, reklam z przedwojennej Częstochowy! Mój adres e-mail: jackdrugger@poczta.onet.pl
Przedwojenna Częstochowa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Zamienię na ciekawą polską butelkę piwną ew sprzedam Butelka ma wadę / pęknięcie ale wszystko się trzyma Oferty na priv Dzięki...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-10-25, 12:01 -
-
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Malutki, ciasny sklepik z dużym wyborem piwa: Pinta, Cieszyn, Artezan, Alternatywa itd.
-
Channel: Śląskie
2018-06-21, 08:37 -
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.