Witam
Na prośbę kolekcjonera etykiet z Czech pytam P.T. Browarowiczów: czy ktoś byłby zainteresowany wymianą? Sugerowałem, aby się zalogował na naszej stronie, ale twierdzi, że niewiele rozumie z naszej pięknej mowy Hm... w sumie tak, jak większość rodzimych gimnazjalistów Człowiek jest sympatyczny i chyba siedzi głównie 'w temacie' etykiet egzotycznych. Ale gdyby ktoś był ciekaw szczegółów, napiszcie do Pavla email: 10.12.jajik@seznam.cz.
Pozdrawiam
niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Mam na wymianę trochę etykiet z czeskich browarów. Prawdopodobnie od lat 60-tych XXw. do teraz. Piwa i browary też różne: Gambrinus, Pilsner Urquell exportowe, Lanskroun, Hradec Kralove i inne. Sam nie zbieram, więc chętnie wymienię na otwieracze czeskich browarów lub gadżety ze Szwejkiem. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Pozdrawiam
niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach: - etykiety powklejane w 4 segregatorach ...
Całkiem spory, bo liczący 422 sztuki + duble około 30 sztuk . W skład wchodzą podstawki tylko i wyłącznie z czeskich mikrusów. Zbiór chętnie odsprzedam za rozsądną cenę
Więcej info najchętniej udzielę telefonicznie. Proszę pisać, zainteresowanym podeślę nr. telefonu.
Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...
Comment