Witam - koszyk do piwa pilnie potrzebny na sześć butelek - plastikowy obojętnie jakiej marki GG 375333 , slodziaki170@interia.pl Pozd ...
Kupię koszyk do piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slodziaki170 Wyświetlenie odpowiedziWitam - koszyk do piwa pilnie potrzebny na sześć butelek - plastikowy obojętnie jakiej marki GG 375333 , slodziaki170@interia.pl Pozd ...
Comment
-
-
Ktoś mi tu zapodał , że mam poszukać na allegro ale to jest nie lada wyczyn żeby w tym temacie coś wyszukać W okolicy promocji brak więc z koszyka nici Mimo wszystko wyszukałem na allegro jedną licytacje na którą się zapisałem - jak nie wygram to za 4 dni się odezwe Dzięki za zainteresowanie i pozd ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slodziaki170 Wyświetlenie odpowiedziKtoś mi tu zapodał , że mam poszukać na allegro ale to jest nie lada wyczyn żeby w tym temacie coś wyszukać W okolicy promocji brak więc z koszyka nici Mimo wszystko wyszukałem na allegro jedną licytacje na którą się zapisałem - jak nie wygram to za 4 dni się odezwe Dzięki za zainteresowanie i pozd ...
po za tym napisz gdzie mieszkasz może jakiś forumowicz jest za rogiem i ma koszyczekMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slodziaki170 Wyświetlenie odpowiedziKtoś mi tu zapodał , że mam poszukać na allegro ale to jest nie lada wyczyn żeby w tym temacie coś wyszukać (...)
Comment
-
Comment