Otwieracz nie niszczący kapsli
Collapse
X
-
Kwestia wprawy - ja w zależności od tego, co mam akurat pod ręką, otwieram zapalniczką, nożem, łopatą, telefonem,... praktycznie wszystkim twardym się da. I kapsle całe i równiutkieToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Dziękuje za błyskotliwe uwagi i przypominam tylko, że wątek jest o otwieraczu (rozumianym jako przyrząd przeznaczony do otwierania butelek) nie niszczącym kapsli, a nie otwieraniu.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Ideał ?
polecam taki wzór:
średnio poręczny, ale na pewno nie łamie kapsli i nie zagina ząbków. Chętnie się go pozbędę za coś z mojego podpisuZbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Oddam to co na zdjęciach. Wysyłka listem poleconym lub najlepiej paczką na koszt chętnej osoby....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Sprzedam otwieracz nieniszczący kapsli. Cena 20 zł plus koszty wysyłki.
506298897 - Łukasz...-
-
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
-
-
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...-
Channel: Identyfikacja
2020-03-04, 21:44 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment