zamiana - okolicznościowy kufel za otwieracze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • birofil1b
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.10
    • 37

zamiana - okolicznościowy kufel za otwieracze

Witam kolekcjonerów kufli ,mam do wymiany okolicznościowy kufel wydany w małym nakładzie , ID 38482 , za otwieracz , lub otwieracze , które podaję w swoim profili - poszukiwane .

Related Topics

Collapse

• pegie23
    Kufel
    pegie23
    Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
    Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
    2021-07-10, 19:19
  • cringer
    Norweskie (i nie tylko) birofilia (szklo-podstawki-otwieracze, i inne)
    cringer
    No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
    Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
    2022-04-23, 20:47
  • dadek
    Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
    dadek
    Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
    2023-10-06, 01:10
  • michalv
    dwa kieszonkowe stalowe zabytkowe otwieracze z USA
    michalv
    Cześć Wszystkim! Miło być na tym forum. Mam do sprzedania dwa interesujące zabytkowe otwieracze. Jednak wolę pić piwo i jeść jedzenie, niż kolekcjonować przedmioty.

Zabytkowy otwieracz wyprodukowany w Stanach. Zdrowy kawał stali, wżery powierzchniowe....
    2021-06-19, 17:30
  • xtom71
    Kufel ceramiczny oddam
    xtom71
    Witam,
    Nadszedł czas wiosennych porządków.
    Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
    Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
    Pozdrawiam...
    2021-03-20, 12:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...