Poszukuje płyt CD sygnowanych logo szczecińskiego browaru "Bosman".Według mojej wiedzy to dwie płyty zawierajace szantowe przeboje oraz jedna CD z muzyką techno.Wiedze te zaczerpnołem z pisma Pivaria Nr.2/8/2004.Korzystając z okazji pozdrawiam redaktora naczelnego i wydawce w/w pisma Pana Krzysztofa Żurawskiego.
Bosman i muzyka
Collapse
X
-
Poszukuje płyt CD sygnowanych logo szczecińskiego browaru "Bosman".Według mojej wiedzy to dwie płyty zawierajace szantowe przeboje oraz jedna CD z muzyką techno.Wiedze te zaczerpnołem z pisma Pivaria Nr.2/8/2004.Korzystając z okazji pozdrawiam redaktora naczelnego i wydawce w/w pisma Pana Krzysztofa Żurawskiego.
Wiem ze wyjdzie nowa książka na 160 lecie Bosmana.
A teraz jest juz nowy gadżet Bosmana nie wiem jak to nazwać(szekla,kawałek smyczy i plomba na butelke?)Przy zakupie 5 Bosmanów.
Masz go już może? -
dam gratis
Micho - zanim ktoś zaproponuje Ci kupno tej książki np. za 700 PLN - to ja obiecuję Tobie darmowy egzemplarz.
pzdr od red.nacz. pisma PIVARIA.
P.S. Gratis dołożę 2 płyty: z techno i z szantami (kolejną z szantami mam tylko jedną).Comment
-
Comment
-
Szanty juz mam.
pozdrawiamComment
-
Comment
-
Wysłałem Tobie płytę - czyli pierwszą część zobowiązania. Nie spytałeś nawet grzecznościowo czy masz zwrócić pieniądze za wysyłkę. Odpowiem Ci: nie pytaj i nie oddawaj...
A skoro mowa o kosztach to książka kosztuje około 50 zł. Nie stać mnie na taki prezent + koszta wysyłki. Pozdrawiam serdecznie: krzysiekComment
Comment