Jestem w posiadaniu szklanki Żywiec Millenium.Usłyszałem przypadkowo, ze taka szklanka to niemala gratka dla kolekcjonera szkla piwnego.Za ile mozna cos takiego sprzedac?Z gory dziekuje za pomoc.Szklanka jest bez puszki,ale nie używana,stan idealny.
Szklanka Żywiec Millenium 2000
Collapse
X
-
I ktoś ją wystawił na Allegro. Zdarzało mi się już kupować współczesne limitowane szklanki za kilkadziesiąt zł ale ta cena bije wszystkie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziI ktoś ją wystawił na Allegro. Zdarzało mi się już kupować współczesne limitowane szklanki za kilkadziesiąt zł ale ta cena bije wszystkie.
O jedno zero za dużoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziKtoś upadł na głowę. Za piękny kielich do Grodzisza w Żywcu wołali 100zł.
O jedno zero za dużoMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzijeśli o grodziszak to kilka dni temu na allegroMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment