Ktokolwiek wie...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AJAKS
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.12
    • 46

Ktokolwiek wie...

Witam Może moje pytanie jest w niewłściwym miejscu, ale czy ktoś wie,co się
    dzieje z kolekcjonerem z Uktainy - Yuriy Pozdniakow, który do pewnego czasu
    nie udziela się na forum, nie odpowiada na listy - proszę o jakiekolwiek wiadomości.
    Pozdrawiam,
  • zbeero
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.11
    • 37

Ktokolwiek wie...

Ja również mam pytanie do kolekcjonerów etykiet.Czy ktoś z was prowadzi lub prowadził wymianę etykiet z kolekcjonerem z Ugandy z Peterem Rajabuko?Jeśli tak,to czy jest to uczciwy kolekcjoner?Trzy miesiące temu wysłałem do niego zestaw etykiet i do tej pory nie otrzymałem rewanżu z jego strony.

Comment

Related Topics

Collapse

• otvirak
      kapsle TS Wisły Kraków
      otvirak
      Hej,
      jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
      2024-03-18, 22:52
    • Prusak
      Wielka Brytania, Gloucester, 4 St Mary's Street. The Pelican Inn
      Prusak
      Klasyczny angielski pub położony niedaleko katedry i klasztoru w Gloucester, znanych przede wszystkim z tego, że kręcono tam sceny z Harrego Pottera (choć pewnie powinny być znane z innego powodu. Klientela złożona głównie z lokalsów, zróżnicowanych pod względem wiekowym i statusu społecznego,...
      2024-08-29, 17:54
    • PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • Grygajestem
      Wymiana kapsli
      Grygajestem
      Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
      2022-07-13, 13:59
    • Hormil
      polskie browary
      Hormil
      Proszę pomóż,
      Jestem czeskim kolekcjonerem etykiet piwnych z całego świata i potrzebuję listy nowych i starych polskich browarów z rokiem założenia i zakończenia działalności. Potrzebuję też minibrowarów i browarów restauracyjnych. Byłbym wdzięczny za listę elektroniczną. Czy...
      2022-01-19, 14:56
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...