witam, zastanawiam się czy zbierać scyzoryki z logo polskich browarów. Czy ktos mi może powiedzieć ile mniej więcej ich teraz jest i w jakich cenach??
dzieki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
witam, zastanawiam się czy zbierać scyzoryki z logo polskich browarów. Czy ktos mi może powiedzieć ile mniej więcej ich teraz jest i w jakich cenach??
dzieki
Co pamietam to są z :
Żubra
Lecha
Dojlidy
Harnasia
A co do ceny to nie powiem,ostatnio na giełdzie sprzedałem je sztuka po 5-8zł.
Posiadam ich 15 szt. O ile wiem to brakuje mi starej Tatry i Haberbuscha ( być może więcej ).
Podaje Ci listę posiadanych Żubr 3 szt ; Kaper 1 szt ; Lech 1 szt ; Tatra 1 szt ; Harnaś 1 szt ; Perła 2 szt ; Tyskie 2 szt; Pilsner Urquell 1 szt ; Debowe 1 szt ; Van pur 1 szt ;Warka 1 szt.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtek_63
Posiadam ich 15 szt. O ile wiem to brakuje mi starej Tatry i Haberbuscha ( być może więcej ).
Podaje Ci listę posiadanych Żubr 3 szt ; Kaper 1 szt ; Lech 1 szt ; Tatra 1 szt ; Harnaś 1 szt ; Perła 2 szt ; Tyskie 2 szt; Pilsner Urquell 1 szt ; Debowe 1 szt ; Van pur 1 szt ;Warka 1 szt.
dzięki koledze wassup007 kolekcja się wzbogaciła sarbox, tyskie, lech, i drewniany żubr
oraz dębowe i czekam teraz na warkę..
jeśli ktoś jeszcze coś ma to czekam na kontakt
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
W ten weekend na stacjach BP/Aral rusza promocja Harnasia puszki.
Do zakupu czteropaka pusz. Harnasia gratis Ciupaska.
Kilka dni później ruszy promocja w sklepach detalicznych na w/w ciupaske do zakupu 4 butelek,będą również dostępne pięciopaki pusz. Harnasia ze szkłem (prawdopodobnie...
Comment