scyzoryki
Collapse
Related Topics
Collapse
-
scyzoryki ze zdjęcia to:
-dębowe mocne ciemne drewienko 15zł
-dębowe mocne jasne drewienko 15zł
- żubr jasne drewienko 15zł
-żubr ciemne drewienko 15zł
- tatra drewniana 15zł
- tyskie karczma piwna 2007 40zł...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
-
Channel: Czechy
-
-
Czesc
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W ten weekend na stacjach BP/Aral rusza promocja Harnasia puszki.
Do zakupu czteropaka pusz. Harnasia gratis Ciupaska.
Kilka dni później ruszy promocja w sklepach detalicznych na w/w ciupaske do zakupu 4 butelek,będą również dostępne pięciopaki pusz. Harnasia ze szkłem (prawdopodobnie...-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment