Witam, mam na sprzedaż kilka sztuk zegarków Lecha (starsze logo) zegarki wykonane są bardzo solidnie, z pasekiem, zapinane na rzep, nie były używane. Ponadto mam zegarek Tyskiego firmy Pierre Ricaud zegarek jednak nie wygląda jak piwny gadżet gdyż na tarczy nie ma żadnego loga ani napisu, logo Tyskie i napis 375 lat jest po drugiej stronie. Pierre Ricaud jest bardzo dobrą firmą a więc wykonanie również jest na poziomie. Mam również szklanki Beck's 0,5l, w bardzo dobrym stanie nie używane. Zainteresowanych prosze o kontakt na baarroo@gmail.com . Posiadam sporo gadżetów Kompanii Piwowarskiej - kufle, szklanki, koszulki tak więc zachęcam do pisania bo może akurat mam szukany gadżet. Pozdrawiam.
Sprzedam zegarki Lecha, Tyskie, szklanki Becks'a
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 18:05 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Z perspektywy dołączania do kolekcji nowych etykiet z piw Lech, jak je traktujecie? Na butelkach są teraz jakby dwie etykiety, jedna z napisem Lech, a druga z dużym L. Traktujecie je jako dwie etykiety i liczycie +2 do kolekcji? Czy jedną z nich traktujecie jako kontrę? Jeśli tak to którą?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Sprzedam lub wymienie na podstawki szklanki i kufelek widoczny na zdjeciu2 Photos
-
2022-04-25, 19:17 -
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
2023-03-04, 00:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment