Naczelniku, mimo daleko posuniętej sklerozy wszystko pamiętam w sprawie, o której myślisz, że już o niej nie myślę. Wiem, że młodzi ludzie mają setki różnych spraw na głowie, które powodują czasowe odłożenie niektórych zobowiązań. Ale jakoś nie mam cienia wątpliwości, że mrugająca odznaka sprokurowana Twoimi ręcamy kiedyś zasili moją kolekcję. Będzie najcenniejsza, bo długo wyczekiwana.
sprzedam lub zamienie puchar krusovice
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 18:37 -
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
2023-07-27, 18:05 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam wszystkich,
Sprzedam komplet:
Fermentor G30 conical fermentet pro
Osłonę Grainfather Conical Coat
Pompę GF cooling pump kit.
Fermentor zakupiony w czerwcu 2022, jeden raz używany, więc jak nowy.
Cena 3000 PLN.1 Photo-
-
-
Witam.
Mam na sprzedaż zestaw:
Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
oraz
Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
+ gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2024-09-12, 08:25 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment