sprzedam ale bardziej mi zależy na zamianie na szklanke do corneliusa (tego z tej promocji co była jakis czas temu)
sprzedam lub zamienie puchar krusovice
Collapse
X
-
Chcesz wymienic się masówką na mało nakładową szklankę od pszenicy? Takie rzeczy to tylko w erze.
-
-
Ktoś tam zauważył, że koń gubi podkowę. Podniósł ją i poszedł z nią do właściciela konia.
- Chciałbym zamienić się z tobą. Dam ci podkowę, a ty mi konia.
- Co ty, głupi jesteś!?
- Ja nie, ale myślałem, że może ty.
Może podobna historia ma miejsce z tym szkłem Krusovic?
Comment
-
-
Chłopaki, nie przesadzajcie! To dobra wymiana: Krusovive to browar nie dość, że czeski to jeszcze do tego królewski! A o Cornelusie słyszał tylko wąski krąg zainteresowanych pijących mętne piwa...
Comment
-
-
nie gadajcie ze szklanka corneliusa to taki unikat u mnie w intermarshe to stało tego od groma i nikt tego nie kupował nie wiem co oni z tym zrobili , a ja che sie wymienić bo ten właśnie cornelius mi sie stłukł i sadze że ta szklanka krusovice jest wystarczajaca na zamiane bo jest naprawde ładna a poza tym mam dwie więc mogę sie wymienić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika myhaoi Wyświetlenie odpowiedzi... zrobili , a ja ...
Niepotrzebnie się zaperzasz. Każdy z forumowiczów usłyszał już uwagi, co do swoich zamian, wymian, sprzedaży. Myślałeś, że będziesz wyjątkiem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika myhaoi Wyświetlenie odpowiedzinie gadajcie ze szklanka corneliusa to taki unikat ....... , a ja che sie wymienić bo ten właśnie cornelius mi sie stłukł ........ a poza tym mam dwie więc mogę sie wymienić2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi(...) Niepotrzebnie się zaperzasz. Każdy z forumowiczów usłyszał już uwagi, co do swoich zamian, wymian, sprzedaży. (...)
pzdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedzi....Poza tym nie każdy słyszał: ja nie...
pzdr
Jak pieczarek pisze, że każdy, to znaczy, że każdy. Proszę nie prowadzić zbędnych polemik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziWydaje się, że mijasz się z prawdą. Na przykład tutaj http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=52589 mogłeś przeczytać garść uwag odnośnie jednostronnej wymiany odznaki z diodami i Twojego rzekomego ojcostwa mojej kolekcji.
Jak pieczarek pisze, że każdy, to znaczy, że każdy. Proszę nie prowadzić zbędnych polemik.
po pierwsze primo przywołana przez Ciebie dyskusja dot. ojcostwa chrzestnego kolekcji mrygających diodami pinów nie dotyczyła żadnej wymiany itp. Każdy może tam przeczytać, że otrzymałeś owo ustrojstwo ode mnie. Otrzymać znaczy otrzymać i nie dotyczy poruszonego przez Ciebie wątku.
Po drugie primo: prosić mnie o nie prowadzenie zbędnych polemik to tak jakby zabronić koniu kopać lub piramidu stać czubeczkiem do nieba!
Ad meritium: a jak tam Krusovice???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi...mogłeś przeczytać garść uwag odnośnie jednostronnej wymiany ...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedzi...Każdy może tam przeczytać, że otrzymałeś owo ustrojstwo ode mnie. ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziNapisz mi z łaski swojej jaki był powód, że nie wywaliłeś ze swojego posta tego jedynego przecinka. Naliczyłem 10 przecinków i kropek, które usunąłeś. Dlaczego ten jeden się ostał? Stanowi okropny dysonans w Twoim - niezwykle spójnym gramatycznie - zdaniu.
Niepotrzebnie się zaperzasz. Każdy z forumowiczów usłyszał już uwagi, co do swoich zamian, wymian, sprzedaży. Myślałeś, że będziesz wyjątkiem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziJa bym nie ryzykował. A jak się stłucze.....
DO TEGO JEDNEGO PUCHARU KRUSOVICE dodaje 2 żywce pokale na stópce, paulanera 0,3 i piasta z ostatniej promocji (laur konsumenta) jutro dam foty
bardzo mi zależy na tym corneliusie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika myhaoi Wyświetlenie odpowiedzi
DO TEGO JEDNEGO PUCHARU KRUSOVICE dodaje 2 żywce pokale na stópce, paulanera 0,3 i piasta z ostatniej promocji (laur konsumenta) jutro dam foty
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedzi(...)Na przykład tutaj http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=52589 mogłeś przeczytać garść uwag odnośnie jednostronnej wymiany ...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziCzy ja pisałem coś innego?
Comment
-
Comment