Dostałem ze słowenii (pivo Lasko) komplecik 10 prawie kompletnych etykiet, prawie bo zplątali sie w tym piwie "Banditos", Ale jest I to wszystko x2, w zamian czekam na podstawki polskie i zagrniczne Pozdrawiam.
Oferuję...
Collapse
X
-
Na przyszłość proszę w temacie pisać od razu co oferujesz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Nie zależy mi na wymianie 1-1, wszystko mógłbym oddać za ok. 10-15 wafli, polskich lub zagranicznych, a tym bardziej, że moja kolekcja jest dosyć mała więc jest duże prawdopodobieństwo że Twoje podkładki drogi forumowiczu, będą dla mnie nowe, pzdrComment
Related Topics
Collapse
-
Kolejna IPA od Heinekena. Tym razem ze słoweńskiego browaru Laško. Piwo ma 5,2% alkoholu przy 12% ekstraktu. Nachmielone wyłącznie po słoweńsku, czyli kilkoma odmianami Styriana. Niefiltrowane.
Barwa złocista. Dosyć klarowna jak na brak filtracji.
Biała piana, o niejednorodnej...-
Channel: Słowenia
-
-
Lokal firmowy browaru Brauhaus Sternen z miasta Frauenfeld, znajdujący się w Winterthur.
Dojście z głównego dworca kolejowego zajmuje kilka minut, lokalizacja bardzo przyjemna, przy samej starówce.
Lokal jest niewielki, ale oferuje dość spory ogródek, gdzie piwo spożywa się w...-
Channel: Szwajcaria
2023-09-05, 05:09 -
-
Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.
To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...-
Channel: Surowce
2025-02-13, 18:23 -
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.
Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...-
Channel: Czechy
2024-12-31, 11:40 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment