Jak w temacie.Proszę pisać na PW.
Zamienię matę barmańską BRAHMA na coś z polskich wafli.
Collapse
X
-
Zamienię matę barmańską BRAHMA na coś z polskich wafli.
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Tagi: brak -
A właśnie że aktualne bo mam jeszcze jedną sztukę.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
I ja byłbym zainteresowany tą matą barową, niestety brak z mojej strony ciekawych podstawek.Comment
-
Za to my możemy zaoferować podstawkę BIGB-y zmajstrowaną na spotkanie kolekcjonerskie w Rybitwiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Related Topics
Collapse
-
Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
-
Channel: Historia
2024-10-28, 15:44 -
-
Szukam polskich porterów z lat 90+ np dojlidy,lech,tyskie strzelec itp
jezeli ktoś posiada to chętnie kupię lub zamienię-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 17:07 -
-
Jak w temacie. Zbieram starsze breloki polskich browarów (i sportowe ) Gdyby ktoś miał coś ciekawego proszę pisać.
-
2021-02-14, 18:21 -
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
2022-09-25, 17:09 -
-
Nie wiem czy w dobrym dziale to zamieszczam ale mam nadzieję że tak. Wiecie może gdzie można kupić lub legalnie pozyskać bazę danych polskich piw ? Planuję założyć stronę z ocenianiem piw i jest to mi bardzo potrzebne. Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję....
-
Channel: Piwo - Gdzie
2021-01-02, 22:11 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment