mam 1500 podstawek zagranicznych NIEMCY AUSTRIA 780 SZT ANGLIA IRLANDIA 120 SZT BELGIA HOLANDIA 170 SZT CZECHY SŁOWACJA 200 SZT RESZTA TO PO PARĘ SZTUK INNYCH EUROPEJSKICH KRAJÓW,które chętnie wymienię na szklanki lub kufle . JEŚLI KOGOŚ INTERESUJE KUPNO CAŁOŚCI CENA DO UZGODNIENIA POZDRAWIAM
Wymienię podstawki
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Podstawki
mam 1500 podstawek zagranicznych NIEMCY AUSTRIA 780 SZT ANGLIA IRLANDIA 120 SZT BELGIA HOLANDIA 170 SZT CZECHY SŁOWACJA 200 SZT RESZTA TO PO PARĘ SZTUK INNYCH EUROPEJSKICH KRAJÓW,które chętnie wymienię na szklanki lub kufle . JEŚLI KOGOŚ INTERESUJE KUPNO CAŁOŚCI CENA DO UZGODNIENIA POZDRAWIAM
Mam do wymiany szkło litewskie, angielskie i pare polskich.
Będę w czerwcu na giełdzie żywieckiej, a nocleg mam w Węgierskiej Górce.
Propozycja do przemyślenia.
PozdrawiamComment
-
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam na zbyciu sporo birofiliów. Są to:
- podstawki polskie oraz zagraniczne
- stare polskie etykiety (od lat 60. aż do końca XX wieku)
- kraftowe etykiety (w dużej mierze odklejane z butelek i puszek)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę wymienić...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-03-05, 23:16 -
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
-
-
Mam trochę podstawek, które chętnie wymienię na taką samą ilość polskich etykiet z okresu po 2000 roku. W zestawie jest 26 podstawek polskich i 41 zagranicznych. Podstawki polskie i obce mogą być od siebie oddzielone.
W załączeniu 2 fotki....-
2020-01-06, 22:54 -
-
Wymienię na inne podstawki, chętnie na inne z rejonu Bałkanów, polskie nowości....
-
-
-
Mam na zbyciu dużo podstawek piwnych z przed 10-15 lat (są też starsze jak i nowsze), głównie zagraniczne.
Wymienię je na kapsle (najlepiej polskie)
Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Mogę zrobić przykładowe zdjęcie. Jestem otwarty na każdą propozycję.-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment