przyjmę kufel z zamknięciem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pioytrula
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.01
    • 13

Dzięki-kufelek już do mnie jedzie! Na drugi raz jaśniej sformułuje temat. Dzięki Krzysiu za propozycję! Pozdrawiam

Comment

• Pankracy
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2007.10
      • 2807

Szkoda, że wcześniej nie zauważyłem tego tematu.
      Browar Racibórz wyprzedaje ostatnio różne rzeczy. W tym okolicznościowe szklane kufle z obchodów 900-lecia Raciborza (70 zł+koszty wysyłki).

Browar Racibórz

Comment

Related Topics

Collapse

• pegie23
        Kufel
        pegie23
        Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
        Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......
        2021-07-10, 18:19
      • e-prezes
        Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
        e-prezes
        Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
        2024-08-28, 10:27
      • wloszczyk
        Butelki z zamknięciem patentowym
        wloszczyk
        Oddam w dobre ręce gratisowo butelki z zamknięciem patentowym. Różne pojemności: 0,33l, 0,45l, 0,5l, 075l, 1l W sumie ok 43 szt. Warunek odbiór własny
        Albo Katowice ul Kościuszki 227 firma Polna Engineering Sp.zo.o w godz 7.00 do 15.00 lub Orzesze ul Masztowa 34 w godz 16 - 21,00
        ...
        2021-07-13, 07:19
      • tomek1987
        przyjme podstawki
        tomek1987
        Gdyby ktoś chciał oddać lub sprzedać jakiekolwiek podstawki pod piwo to dajcie znać.
        2022-12-18, 20:58
      • xtom71
        Kufel ceramiczny oddam
        xtom71
        Witam,
        Nadszedł czas wiosennych porządków.
        Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
        Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
        Pozdrawiam...
        2021-03-20, 11:49
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...