Smutek czuje Twój Pivaria
dekiel cenny to jest prawda.
Jam jest człowiek uczuciowy
dodam że z podejściem zdrowym!
Deklem możem się podzielić
pół na pół, eh, do cholery,
więc wilk syty, owca cała myslę teraz
zara(z) zara, jeszcze Grzeber pozostanie
cóż z tym fantem mocium Panie?
Smutny, bo dałem pas
Wesół, bo wziął jeden z nas.
Grzeber, choć z Mokotowa
To jednak tęga głowa!
On Ci go też podaruje
I już więcej nie zalicytuje.
A jakem Pivaria:
Znajdę sobie inne varia!
Bohrisch i Elysium oraz Bergschloss
Stetinalia wolę zbierać i szlus!
Cholera, minutę przed końcem aukcji "wieko pękło" i aukcja została odwołana. Przyznać mi się tutaj - jeden z drugim - który to prowadził potajemne konszachty z Jaśkiem! I za ile odkupiliście to wieko? Chcę wiedzieć, czy mój niedoszły strzał ze snajpa - ustawiony w ostatnich sekundach na obiecane 8000 zł - miał szansę powodzenia.
Jasiek, a po co Cooper miał kupować pęknięte wieko. Teraz, to możesz wyciepnąć je na śmietnik.
A tak na poważnie, to się nie zdziw, jeśli będziesz traktowany jak - przepraszam za dosadność - szmata. Takie gówniarskie zachowanie na allegro, nawet wśród dzieciaków traktowane jest jako obciach. A Ty - zapisując się na to forum - zadeklarowałeś co najmniej 18 lat. Cóż, widać, że także pełnoletność niczego nie gwarantuje.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Jasiek, a po co Cooper miał kupować pęknięte wieko. Teraz, to możesz wyciepnąć je na śmietnik.
Jasiek, a po co Cooper miał kupować pęknięte wieko. Teraz, to możesz wyciepnąć je na HASIOK!!
Swoją drogą ktoś się musiał nieźle na to wieko napiąć skoro pękło! Jasiek co Ty z wiekiem robiłeś?
Last edited by ART; 2009-02-27, 18:39.
Powód: cyt.
Zakończonych aukcji nie można zgłosić. Natomiast trwające, pod tytułem aukcji jest wers, w którym jest jak kupować, opis, lista ofert i ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD.
Dobry fachowiec musiał je sklejać skoro nawet śladu nie widać
I pewnie kosztowny, bo druga aukcja juz ma zupełnie inną cenę wywoławczą
Niestety, tak jak pisze coldfire na allegro często zdarzają się takie aukcje... Sam nie raz licytowałem np. jakąś fajną podkładkę i jak cena była przystępna, nagle na chwilę przed końcem dostawałem komunikat, że aukcja odwołana bo "podkładka się zalała". Zawsze wtedy mam ochotę napisać do gościa, żeby pilnował podkładki i nie puszczał jej samej na miasto to mu się nie będzie zalewała i że ostatecznie mogę poczekać aż wytrzeźwieje
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment