Trochę podstawek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zwirast
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.11
    • 26

Trochę podstawek

To co mi zostało, może ktoś chętny w zamian moge przyjąć jakies kapsleki.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• Krakus
    Podstawki oddam.
    Krakus
    Witam.
    Mam do oddania trochę podstawek. Jest tego tyle, a nawet więcej.
    Ktoś chętny?...
    2022-08-11, 13:00
  • grzeber
    XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
    grzeber
    Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
    Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
    2024-12-08, 23:30
  • bastion
    Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
    bastion
    Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
    2025-04-24, 22:25
  • grzeber
    XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
    grzeber
    Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
    Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
    2023-12-04, 20:44
  • Ahumba
    Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
    Ahumba
    W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
    2025-02-11, 21:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...