Dziewczyny EB

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Giboner
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 2

Dziewczyny EB

Może nieco nietypowe pytanie, ale co tam :P

Pamiętacie piwo EB? Pewnie tak, ale chciałem zapytać o to, czy ktoś z was przypadkiem nie posiada (albo i posiada ^^) zdjęć "Dziewczyn EB"? Byłoby miło Sam gdzieś miałem całą kolekcję, ale płytka z ową gdzieś mi się zawieruszyła.

BTW - pierwszy mój post, ale myślę, że to odpowiednie forum dla takiego tematu.
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

Forum odpowiednie ale samo miejsce umieszczenia tego postu - nie za bardzo. To jest dział Historia w którym zgodnie z nazwą zamieszczamy informacje historyczne nt piwowarstwa , browarnictwa i dotyczące deko dawniejszych czasów niż wesołe lata 1990e z ktorymi kojarzą się laski EB. Twój post-ogłoszenie wg mnie powinien znaleść się raczej w dziale Kolekcjonerstwo/Giełda ale jesteś debiutantem na forum więc Twoja pomyłka jest wybaczalna. Witamy w naszym gronie. Twoje zdrówko
    Tak żeby nawiązać do Twojego tematu to pamiętam że miałem fajne tapety na kompa z laskami EB ale niestety raczej chyba nie uchowały się na dysku mojego starego kompa bo było to już prawie 10 lat temu.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• jablon
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.12
      • 179

Pod tym linkiem znajdziesz 31 tapet, archiwum zajmuje niecałe 6MB.

Natalia na przykład (w zmniejszonych rozmiarach):
      Click image for larger version

Name:	NAT_4-320.jpg
Views:	1
Size:	22,8 KB
ID:	2028055

Comment

• Giboner
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 2

dzięki
        jeśli ktoś ma co więcej to proszę o link

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
          Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
          bastion
          Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
          W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
          Akurat miałem to szczęście...
          2023-07-31, 20:14
        • majorrush
          prośba o identyfikację kufla
          majorrush
          Cześć,

To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
          2024-02-26, 22:21
        • dadek
          Jelcz - Laskowice, Polna 38, Browar Cześć Brat
          dadek
          Bracia Grzegorz i Michał Malcherek wcześniej znani byli jako szefowie pubów Kontynuacja. Jednak zawsze pragnęli lać w nich również własne piwo. Najpierw były kontrakty w Rochu ale chodziło przecież o własny browar. Znaleźli oferowaną do sprzedaży piekarnię w Jelczu - Laskowicach (około...
          2019-07-01, 00:56
        • heckler
          Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
          heckler
          Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
          2025-01-31, 11:11
        • slawekkazek
          Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
          slawekkazek
          Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
          2025-01-18, 10:17
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...