Dziewczyny EB

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Giboner
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 2

Dziewczyny EB

Może nieco nietypowe pytanie, ale co tam :P

Pamiętacie piwo EB? Pewnie tak, ale chciałem zapytać o to, czy ktoś z was przypadkiem nie posiada (albo i posiada ^^) zdjęć "Dziewczyn EB"? Byłoby miło Sam gdzieś miałem całą kolekcję, ale płytka z ową gdzieś mi się zawieruszyła.

BTW - pierwszy mój post, ale myślę, że to odpowiednie forum dla takiego tematu.
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Forum odpowiednie ale samo miejsce umieszczenia tego postu - nie za bardzo. To jest dział Historia w którym zgodnie z nazwą zamieszczamy informacje historyczne nt piwowarstwa , browarnictwa i dotyczące deko dawniejszych czasów niż wesołe lata 1990e z ktorymi kojarzą się laski EB. Twój post-ogłoszenie wg mnie powinien znaleść się raczej w dziale Kolekcjonerstwo/Giełda ale jesteś debiutantem na forum więc Twoja pomyłka jest wybaczalna. Witamy w naszym gronie. Twoje zdrówko
    Tak żeby nawiązać do Twojego tematu to pamiętam że miałem fajne tapety na kompa z laskami EB ale niestety raczej chyba nie uchowały się na dysku mojego starego kompa bo było to już prawie 10 lat temu.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• jablon
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.12
      • 179

Pod tym linkiem znajdziesz 31 tapet, archiwum zajmuje niecałe 6MB.

Natalia na przykład (w zmniejszonych rozmiarach):
      Click image for larger version

Name:	NAT_4-320.jpg
Views:	1
Size:	22,8 KB
ID:	2028055

Comment

• Giboner
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 2

dzięki