Ja też się dokładam!
eksponat do nabycia do Muzeum Browarbizu
Collapse
X
-
zaczekajcie na kolejny eksponat- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jeśli ktoś się tym zajmie, proszę o informację w tym temacie, bo jeśli chodzi o mnie, to powyżej 20 składkowiczów nie obsłużę Nie z lenistwa, serio nie mam czasu na to teraz.Comment
-
Mogę np. zapłacić i zająć się zebraniem kasy lub mogę rozesłać wersje elektroniczne do wszystkich.Comment
-
OK, w takim razie ja licytuję i skanuję. Ty wysyłasz do mnie przelew, sam zbierasz kasę od ludzi i rozsyłasz zeskanowaną przeze mnie instrukcję. Może być?Comment
-
Aktualna lista udziałowców:
1. Marusia
2. Mark33
3. Maggyk
4. Skitof
5. Jacer
6. Anteks
7. Sokół83
8. Krzysiu
9. KULI
10. Centon
11. Psychomanteum
12. Peter007
13. Promil03
14. kopyr
15. Bynio
16. artur2
17. silvian
18. delvish
19. Ahumba
20. MarcinKa
21. cyoorka
22. Juby_piwosz
23. Piwowar
24. mapajak
25. vociek
26. agnasc
27. mareks
28. kangurpl
29. mwa
30. macasComment
-
Chyba się nie spóźniłem, proszę o dopisanie do listy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Też wchodziłbym-żem...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
1. Marusia
2. Mark33
3. Maggyk
4. Skitof
5. Jacer
6. Anteks
7. Sokół83
8. Krzysiu
9. KULI
10. Centon
11. Psychomanteum
12. Peter007
13. Promil03
14. kopyr
15. Bynio
16. artur2
17. silvian
18. delvish
19. Ahumba
20. MarcinKa
21. cyoorka
22. Juby_piwosz
23. Piwowar
24. mapajak
25. vociek
26. agnasc
27. mareks
28. kangurpl
29. mwa
30. macas
31. arzy
32. SetaComment
-
UWAGA UWAGA!
Jako inicjatorka zakupu zostałam poproszona przez nowego Prezesa Browaru w Lwówku Śląskim o pozwolenie im zakupu wyżej wymienionego przedmiotu, w celu zamieszczenia go we Lwóweckim browarze, a ogólnie dostępnego skanu na stronie www browaru.
Myślę, że na taki cel warto przeznaczyć tę recepturę w oryginale, a dostępem będą się cieszyli wszyscy zainteresowani
Comment
Comment